◀ POLITICă

PREMIERUL îl cheamă de URGENȚĂ în ţară pe MINISTRUL Justiţiei, plecat în Japonia

Z.P. | 2018-02-12 15:11
PREMIERUL îl cheamă de URGENȚĂ în ţară pe MINISTRUL Justiţiei, plecat în Japonia

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că îl va chema de urgenţă în ţară pe Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, aflat în vizită de lucru în Japonia, în contextul ultimelor informaţii privind situaţia de la DNA.

"Voi avea o disucţie imediat ce voi ajunge la Guvern şi îl chem pe ministrul Justiţiei în România. Nu ştiu care e ora de avion dar îi cer să vină cât mai repede în România", a declarat Viorica Dăncilă.

Ministrul Tudorel Toader se află luni în Japonia, într-o vizită de lucru.

Întrebată dacă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis, Dăncilă a negat, dar spune dacă va fi chemată la un astfel de dialog, este de acord.

Chemarea în ţară a lui Tudorel Toader vine în contextul înregistrărilor făcute publice de Vlad Cosma, fost deputat.

Postul Antena 3 a difuzat, duminică seară, o înregistrare prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor "probe fabricate" unor oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă. Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar. Mai mult, aceştia l-ar fi ameninţat pe Vlad Cosma că îi vor aresta sora, pe Andreea Cosma.

O altă dezvăluire a venit de la procurorul Mihaiela Iorga. Magistratul a declarat, duminică seară, că Laura Codruţa Kovesi a chemat-o, la un moment dat, ca să o întrebe dacă nu ar putea să "iasă" cu un dosar al unui fost ministru ce urma să fie numit premier, pentru că acesta din urmă ar fi numit-o pe Dana Gîrbovan ministru al Justiţiei, ceea ce ar fi reprezentat un dezastru pentru DNA.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
12 Feb 2018

Inseamna ca vasiliscului-femela i-a venit deja mintea la troaca, este precum in Biblie, " mai bine iti scoti ochiul stricat, decat sa intri cu el, in Imparatia Cerurilor", asa si ea, stie ca tudoselul a invatat arta de a face hara-kiri, si-l asteapta sa o puna de o sinucidere in masa, precum in Guyana , in 1978 (cu "marele preot" Jim Jones)
LEVST.
12 Feb 2018

Cine il cheama pe malai-mare, din vacanta spaniola?...(Nimeni, el oricum nu conteaza...)
ANONIM
12 Feb 2018

Interesant va fi daca acest cap patrat se va intoarce in tara ca samurai sau ca hagi la patrat?!
LEVST.
12 Feb 2018

Mai sus LEVST., pentru a nu exista confuzii, oricum amarastenii ma pun in orice fel de discutii , cea ce dovedeste ca se simt inferiori, adica animale inferioare care nu-si pot depasi limitele...Too bad!
@ANONIM SI LEVST .
12 Feb 2018

SUGETI PIXU PAPAGALILOR .
LEVST.
12 Feb 2018

Hai siktir excrement fermentat si superamputzit, mai behaie si pe sub alte mese!
LEVST.
13 Feb 2018

PM-ul Japoniei a avut parte de o "primire" ca in filme (...de groaza) acum un official roman este chemat de urgenta inapoi, incepe sa arate ca si cum Romania vrea cu tot dinadinsul sa bagatelizeze relatia cu Japonia...Si in primul rand ce 'vizita de lucru", tocmai in Kaponia, oricum este fara sens, orice ar vedea acolo, pesedistii vor face tot dupa bunul lor plac...Asa ca, doar cheltuieli inutile...
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.