◀ POLITICă

Ponta sare din nou la ATAC împotriva guvernării: ”Sunt fumigene și GOGOȘI”

E.Ş. | 2017-09-12 21:48
Ponta sare din nou la ATAC împotriva guvernării: ”Sunt fumigene și GOGOȘI”

Victor Ponta a revenit cu un mesaj dur la adresa celor care i-au contestat dezvăluirile făcute în ultima perioadă despre Liviu Dragnea și situația economică gravă în care guvernul bagă țară.

Fostul premier a afirmat că sunt doar "fumigene și gogoși" care au ca rol să distragă atenția de la situația economică gravă în care e România și de la lipsa banilor de la buget.

"La toate semnalele de alarma si ingrijorarile mele legate de situatia economica si fiscal-bugetara si de actul de guvernare (bazate pe cifre si date concrete) se raspunde cu fumigene si gogosi care jignesc inteligenta si bunul simt al oricarui om care gandeste cu mintea lui / plus ca nimeni nu ma contrazice sau nu spune ca ceea ce afirm eu nu ar fi corect si adevarat!

Manipulari tragicomice - ca sunt cu Basescu, ba ca m-a pus Iohannis, ba nu stiu ce fac cu Maior, ba cu PNL si Orban samd. Dragi doamne si domni : chiar imi pare rau de munca noastra a tuturor din perioada 2012-2015 si imi pare rau sa vad ca in 2019 putem sa ne intoarcem la 2009 din cauza arogantei si incompetentei agresive a unor "sefi" . Acum ati inteles?", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier nu a ratat ocazia de a lansa un atac și la adresa fostului director SIE, Cătălin Harnagea, care a lansat în spațiul public informația că fostul director SRI, George Maior, ar urma să se înscrie în noul partid al lui Ponta, Pro-România.

"De ce se compromite un om cum este Dl Harnagea cu asemenea "soparle" ridicole ? Nu stiu - poate ca pretul sau este mult mai mic decat am crezut eu!", a afirmat Ponta.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.