◀ POLITICă

PONTA îi arată pisica lui DRAGNEA: „Dacă moțiunea nu trece, GRINDEANU va deveni președintele PSD!”

Z.P. | 2017-06-18 23:20
 PONTA îi arată pisica lui DRAGNEA: „Dacă moțiunea nu trece, GRINDEANU va deveni președintele PSD!”

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a spus, duminică seara, într-o emisiune televizată, că dacă moțiunea de cenzură nu va trece, Sorin Grindeanu va forma un nou guvern și va deveni și președintele PSD, susținând că regula pentru funcționarea țării este că șeful partidului de guvernământ trebuie să fie și primul ministru.

„Dacă vreți în România să aveți coerență politică și administrativă, șeful partidului este și prim-ministru. Eu am fost șeful partidului și prim-ministru, domnul Năstase a fost șeful partidului și prim-ministru, domnul Boc a fost, probabil că domnul Orban va spune în 2020: domnule, eu vreau să fiu prim-ministru. Sistemul actual în care domnul Dragnea nu poate fi prim-ministru, nu din cauza noastră, ci din cauza unei legi, nu poate să funcționeze. (...) E o regulă pentru funcționarea țării. (...) Soluția este una singură și va începe să fie pusă în practică joi. Și anume: nu trece moțiunea de cenzură, domnul Grindeanu se duce și spune: vreau să fac Guvern, nu trebuie să meargă la președinte, doar cu PSD și cu ALDE, după care primul ministru este și președintele partidului”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3, potrivit Agerpres.

 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FSN-OMAR HAISSAM DELI-MORMAN
19 Iun 2017

Dragnea e seful unei gasti de infractori care au jefuit Romania,iar gasca include si pe criminalii implicati in crimele din 22Decembrie 1989 si mineriadele incepute in 1990 Acum PSD este la o rascruce-vor sa se scufunde complet impreuna cu criminalii din 1989 atunci sa mearga cu Dragnea si grupul de mafioti la dezastru si puscarie..sau sa salveze ce se mai poate si sa-si aleaga o noua conducere Europa si USA nu sustin grupul mafiot Dragnea&friends si nu le vor da niciun fel de fonduri
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.