◀ POLITICă

Ponta FACE PRAF PSD: ”Au dispărut cele două legende ale partidului”

E.Ş. | 2018-10-08 23:24
Ponta FACE PRAF PSD: ”Au dispărut cele două legende ale partidului”

Fostul premier Victor Ponta spune că cele două legende prin care PSD trăiește au dispărut. Prima, din cauza guvernului „penibil”, iar cea de-a doua, pentru că nu a reușit să scoată alegătorii la referendum.

”PSD trăiește din legende. Prima este că are guverne bune, s-a dus legenda, are cel mai penibil, neprofesionist guvern. A doua legendă era că are organizare, poate scoate la vot milioane de oameni. Ieri s-a încheiat și a doua legendă. Social democrația... să fim serioși, tot ce face Dragnea si ce se decide este total împotriva principiilor social democrate. Tot ce îi unește e să nu ajungă la închisoare și să își împartă funcții”

PNL, cât e condus de Orban, nu e periculos pentru PSD.

„Am tot respectul pentru cei care se manifestă pentru interesul electoratului. Pot să nu fiu de acord, dar nu resping ideea. PSD nu s-a comportat în interesul electoratului său, care așteaptă politici de dezvoltare, locuri de muncă, liniște. De electoratul PSD vorbim, pentru că am obținut milioane de voturi. E un electorat care nu iubește războiul constant, e un electorat care își dorește mai multă stabilitate, or liderii nu acționează în sensul ăsta și oamenii nu au ieșit la vot.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Oct 2018

ha ha ha Ponta zis si "MIELU BLAND CARE SUGE LA BERBEC" i-a facut complimente lui orban...probabil ca se gandeste la niste aventuri romantice in doi...se iubesc tare mult bagabontii astia doi,de ce nu va casatoriti bah porumbeilor si-l adoptati amandoi pe Basescu drept copilul vostru
ZOOLOGISTRU'
09 Oct 2018

pisoiul beseanului miorlaie, plin de curaj, de sub masa din sufrageria izmanarului sau nas si incearca sa latre cu cotarlele leibarale ale mandolinistului urban … Cel mai penibil p-m, dupa cioca-boca, cel fugit cu coada-ntre picioarele din spate, se strofoaca, doar-doar il mai baga cineva in … seama … degeaba michiduta, degeaba, vei ramane ca o goanga jalnica pe trupul natie !
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.