◀ POLITICă

PNL, decizie de ULTIMĂ ORĂ vizavi de modificările aduse legii referendumului

Z.P. | 2017-09-12 15:35
PNL, decizie de ULTIMĂ ORĂ vizavi de modificările aduse legii referendumului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că parlamentarii liberali vor ataca la Curtea Constituţională modificările aduse legii referendumului, despre care a spus că are ca singur obiectiv să reducă pe cât posibil atribuţiile preşedintelui.

”Din neant a apărut un proiect de lege de modificare a legii referendumului care a trecut de Parlament, de Camera Deputaţilor, în decurs de două zile, cred, sau trei zile. Face parte din categoria proiectelor legislative susţinute de cooperativa vechililor roşii care urmăreşte acelaşi scop: să reducă pe cât posibil atribuţiile preşedintelui. Practic prin modificarea la Legea referendumului se prevede că proiectul de lege de modificare a Constituţiei prin care se modifică Consituţia nu îşi mai urmează parcursul obişnuit şi după avizul CCR Guvernul hotărăşte organizarea referendumului”, a declarat Ludovic Orban. 

”Or, nouă ni se pare că există chiar o pronunţare a CCR privitoare la organizarea referendumului care spune că intervalul orar de organizare a referendumului nu poate fi stabilit de către Guvern, ci trebuie stabilit prin lege. Cred că orice încercare de confiscare a unui astfel de referendum este imorală şi s-ar putea întoarce împotriva celor care încearcă să confişte politic acest referendum”, a mai spus liderul PNL, potrivit News.ro. 


PNL, decizie de ULTIMĂ ORĂ vizavi de modificările aduse legii referendumului
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
12 Sep 2017

Asta este presedinte de partid ??? CUM POATE SPUNE CA ...I SE PARE ... Nu are o pozitie clara.....sau nu a retinut ce trebui sa spuna ptr ca era sub efectul lui bachus
CAP DE MUSCA
12 Sep 2017

Esti o japita de dreapta cacacioasa bautor de pisat si fascistoid nu fascist ca aia erau un pic mai destepti domnule Horban ludwic Svoboda
MAK
13 Sep 2017

Ăsta este PNL de azi. Un partid al măscăricilor politici și al ipocriților carea au, ca program politic, pupatul dosul lui Haplea în chiloți.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.