◀ POLITICă

Orban îl FACE PRAF pe Tăriceanu: ”Un MILOG la poarta PSD care mănâncă firimituri”

E.Ş. | 2019-03-14 22:48
Orban îl FACE PRAF pe Tăriceanu: ”Un MILOG la poarta PSD care mănâncă firimituri”

Conflict între liderul PNL, Ludovic Orban și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu după ce președinte Senatului a atacat liberalii pentru că o susțin pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Marele patriot Tăriceanu uită că susținem un procuror pentru funcția de procuror șef al Parchetului European. În ce privește faptul că dl Tăriceanu e siderat, eu sunt siderat că un om care 20 de ani a zis că e liberal a putut să ajungă principalul complice în niște măsuri antiliberale. Tăriceanu era premier când PNL și alianța DA au făcut refoma pensiilor. Dacă nu înființezi un pilon suplimentar de pensii riști că angajații de azi să aibă o pensie mică.

„Sunt siderat când văd că iau măsuri complet antiliberale, abia ce ai liberalizat piața energiei și vrei acum să fixezi administrativ prețul. Toate lucrurile astea se fac pe o creștere a prețului care afectează companiile. Ce s-a întâmplat cu un asemenea om de a ajuns în asemenea hal?

Dl Tăriceanu ar trebui să fie mai puțin preocupat de PNL. Azi avem forța de a bate PSD. ALDE nu e altceva decât un milog la poarta PSD, care mănâncă frimituri și își bate joc de orice înseamnă valoare liberală. Sunt pe punctul de a fi dați afară din familia liberală europeană”, a spus Ludovic Orban la .
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EPILATOR DE CAZMALE
14 Mar 2019

Un pitic bețiv cretin,un țucălar al marelui Nesimțit,care își alege oamenii in funcție de înălțime,jegurri piticanii demente caturomanbusoi si,bomboana pe coliva,psychomaniacul isteric...
NO
15 Mar 2019

Mai praf ca Sica mandolina nu se exista.
ANONIM
15 Mar 2019

Ați zice că Ludovic Orban este liberal ca Vasile Blaga sau ca Mihai Voicu ?
SICA DE LA SECATURA
16 Mar 2019

Este o secatura care face sluj intai la luluta care i a aratat dosarul si apoi la sas care i a promis ca daca l linge bine ii da un os de supt
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.