◀ POLITICă

Orban AMENINȚĂ: ”Nu voi mai accepta niciun ATAC din interiorul PNL”

E.Ş. | 2018-10-08 19:57
Orban AMENINȚĂ: ”Nu voi mai accepta niciun ATAC din interiorul PNL”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că poziţiile parlamentarilor liberali care au postat mesaje critice la adresa conducerii partidului sunt „complet rupte de realitate, inoportune şi dăunătoare” şi le-a transmis acestora că nu va mai accepta niciun atac din interiorul formaţiunii şi va aplica statutul în integralitate, scrie Agerpres.

„Din nefericire, atunci când toată lumea a înţeles că suntem în faţa unei moţiuni de cenzură veritabile, iniţiată de cetăţenii români împotriva PSD şi împotriva guvernării PSD-ALDE, s-au trezit câţiva colegi ai mei să facă nişte postări neinspirate, lipsite de originalitate, după modelul copy-paste, care nu au făcut altceva decât să avantajeze PSD, să mute atenţia de la eşecul dezastruos al implicării PSD în acest referendum, să creeze o falsă problemă care nu există în PNL. În ceea ce priveşte poziţia conducerii PNL, ea este foarte bine cunoscută şi ea a fost adoptată şi susţinută sistematic de luni de zile înainte de referendum. Conducerea PNL a lăsat libertate deplină membrilor PNL de a se poziţiona aşa cum le dictează propria conştiinţă, convingerile şi valorile în care cred. Nimeni nu a fost împiedicat să-şi exprime punctul de vedere, indiferent dacă s-a manifestat în favoarea familiei, dacă s-a manifestat împotriva referendumului”, a susţinut Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Ca urmare, a spus Orban, poziţiile exprimate de unii colegi liberali sunt „inoportune”.

„Nu înţeleg aceste poziţii şi mi se par complet rupte de realitate, inoportune şi, sincer să vă spun, m-aş fi aşteptat ca aceşti colegi ai mei care au o activitate destul de importantă în PNL să se suie cu bocancii pe PSD, să atace PSD pentru confiscarea referendumului, pentru eşecul lamentabil, să fie alături de noi în ofensiva pe care o ducem pe toate fronturile împotriva PSD. Sper că îşi vor reveni, că a fost doar o postare neinspirată sub imboldul unei emoţii provocate de rezultatul referendumului şi că vor veni alături de noi”, a adăugat liderul PNL.

El a precizat că le-a comunicat membrilor Biroului Executiv al partidului că nu mai acceptă niciun atac din interiorul PNL împotriva PNL.

„În ceea ce mă priveşte le-am comunicat colegilor mei că preşedintele PNL este garantul Statutului PNL şi este persoana care are cea mai mare răspundere. (...) Începând de astăzi, PNL intră în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor. Ne aşteaptă doi ani electorali decisivi pentru România. (...) I-am anunţat pe colegii mei că, începând de astăzi, orice atac din interiorul PNL împotriva PNL riscă să producă consecinţe extrem de negative asupra percepţiei publice a PNL, care vor fi mult mai greu de îndreptat pentru că ne aşteaptă alegerile. Orice atac din interiorul partidului este un atac care duce la consecinţe negative pentru percepţia publică a PNL. (...) Chiar dacă în interiorul partidului sunt omul care a acordat libertate de exprimare deplină fiecărui membru al partidului, ca preşedinte al partidului sunt deschis de dimineaţă până seară comunicării cu membrii PNL. (...) Nu voi mai accepta niciun atac din interiorul partidului împotriva PNL, împotriva deciziilor PNL şi împotriva conducerii PNL. Avem un statut pe care îl voi aplica în integralitate”, a afirmat Orban.

El a completat că nu poate să spună că i-a iertat pe cei care au criticat conducerea PNL, dar va trece peste „această acţiune total neinspirată şi dăunătoare partidului”.

„Este o nouă formă prin care îmi arăt deschiderea. Nu pot să zic că i-am iertat, cred că niciun membru al PNL nu o să îi ierte pentru ceea ce au făcut ieri, că au mutat atenţia de la eşecul zdrobitor al partidului de guvernământ în acest referendum spre o falsă problemă în interiorul partidului, fără să aibă vreo legătură cu adevărul partidului, cu conduita şi deciziile PNL. Să fabrici fake-news-uri pe care să le transmiţi prin copy-paste, într-un mod premeditat, fiind un text preluat de mai mulţi colegi, reflectă în sine o cunoaştere foarte clară că faci rău PNL. Cu toate astea, voi trece astăzi peste această acţiune total neinspirată şi dăunătoare partidului, dar de astăzi voi aplica statutul”, a explicat Orban.

Mai mulţi parlamentari PNL au scris duminică seara, pe Facebook, că actuala conducere a PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.