◀ POLITICă

Orban AMENINȚĂ Guvernul: ”Treziți-vă! RENUNȚAȚI la aceste taxe aberante”

E.Ş. | 2019-02-08 16:57
Orban AMENINȚĂ Guvernul: ”Treziți-vă! RENUNȚAȚI la aceste taxe aberante”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, cere abrogarea ordonanței de urgență 114 și spune că menținerea prevederilor ordonanței ar duce la disparitia Pilonului doi de pensii, după ce prim-ministrul Viorica Dancila a anunțat bugetul pe 2019 și mărirerea punctului de pensie și a pensiei minime.

”Experții europeni critică extrem de dur prevederile OUG 114, adoptată fără dezbatere publică, fără niciun avertsment la finalul anului trecut. Ei atrag atenția că investițiile private ar putea fi reduse pentru că nerealizarea proiecțiilor bugetare ale guvernului în 2018 ar putea duce la noi taxe și impozite în acest an, iar absența unui buget pentru 2019 provoacă și mai multă incertitudine și instabilitate. Exact ceea ce se întâmplă astăzi în România.  (...)

Partidul Național Liberal vine cu un mesaj către Guvern, abrogați OUG 114. Treziți-vă în ceasul al 12 lea și renuntați la aceste taxe aberante, la aceste taxe absurde care nu fac altceva decât să distrugă cele mai importante sectoare ale economiei românești”, a declarat, vineri, Ludovic Orban într-o conferință de presă, conform . 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Feb 2019

SICĂ , cine te.a pus sa urli....Sterpul sau BABUINA....ai primit ordin sa latri ?? Sau nu ti.ai băut rația de pișat azi ??? MUIE MULTA si ALUPIGUS
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.