◀ POLITICă

Numiri de ULTIMĂ ORĂ făcute de premierul Viorica DĂNCILĂ în ministere, autorități și agenții

Z.P. | 2018-03-08 09:31
Numiri de ULTIMĂ ORĂ făcute de premierul Viorica DĂNCILĂ în ministere, autorități și agenții

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Totodată, şefa Guvernului a decis numirea lui Remus Munteanu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului şi eliberarea lui Paul-Claudiu Cotîrleţ din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. De asemenea, Viorica Dăncilă l-a eliberat pe Ovidiu-Cristian Iane din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi a numit-o pe Debelka Boglarka Lilla secretar de stat la acelaşi minister. Pe de altă parte, prim-ministrul Dăncilă l-a eliberat pe Stețco Istrate din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor. În același timp, Ilie Covrig a fost numit secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor iar Constantin-Dan Deleanu a fost numit subsecretar de stat la acelaşi minister.

Șefi noi la Garda de MEDIU și la Autoritatea pentru Reformă FEROVIARĂ

Tot prin decizie a premierului, Gabriela Dorojan a fost numită în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, iar George-Ionuţ-Răzvan Fazacaş a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

Totodată, Doina Catrinoiu a fost revocată din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, în locul acesteia fiind numit Radu Proca. De asemenea, premierul a semnat miercuri eliberarea lui Marian Păun din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Reformă Feroviară, în locul său fiind numit Gigi Gavrilă. Viorica Dăncilă a semnat şi eliberarea, la cerere, a lui Cezar Stancu din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.

Deciziile premierului au fost publicate în Monitorul Oficial.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.