◀ POLITICă

Monica Macovei, MESAJ pentru «grupul infracțional organizat» Ponta, Dragnea și Grindeanu

Z.P. | 2017-06-17 20:22
Monica Macovei, MESAJ pentru «grupul infracțional organizat» Ponta, Dragnea și Grindeanu

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta sunt atacaţi extrem de dur de europarlamentarul Monica Macovei, care le transmite un mesaj extrem de dur.

"Dragnea, Ponta, Grindeanu, lăsați instituțiile statului în pace! Nu le mai folosiți în bătălia din grupul vostru infracțional organizat. Dacă vreți să vă dați "lovituri de stat" între voi, faceți-o​ la sediul de partid, nu folosind instituția Guvernului sau a Parlamentului. PSD-aripa condamnatului Dragnea stabilește vineri noaptea, ca hoții, ca duminică să fie convocat Parlamentul pentru citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Iar ​PSD-aripa plagiatorului Ponta a preluat Secretariatul General al Guvernului pentru a ​controla toate actele pe care prim-ministrul Grindeanu dorește să le publice în Monitorul Oficial. ​Dacă Grindeanu chiar era un prim-ministru reformator, îl aducea pe ​plagiatorul Ponta în​ Guvern? Acum însă avem dovada clară ​că liderii PSD nu se bat pentru binele țării, ci pentru puterea în partid. PSD nu se poate reforma, rămâne o caracatiță de crimă organizată. ​PSD vrea să stingă lumina peste România", a transmis Monica Macovei, conform unui comunicat de presă.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BRADU
17 Iun 2017

Taci mumie penală !!!!!
ANONIM
17 Iun 2017

PENTRU SALVAREA RO ESTE NEVOIE URGENT DE ALEGERI ANTICIPATE SI VALIDAREA REFERENDUMULI CU 300 DE PARLAMENTARI, DESI CCR SI AVOKKTUL POPORULUI DORM IN BOCANCI, CARE NU AU FACUT PARTE DUPA 1989 DIN NICI O ORGANIZATIE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA NUMITA PARTID POLITIC SAU FORMATIUNE POLITICA. NUMAI O REVOLTA GENERALA ADEVARATA POATE SCOATE RO DIN GHEARELE CARACATITEI CORUPTIEI CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989.
ANONIM
17 Iun 2017

Considerați că "probabilitatea" de a fi avut acces la arhivele SIPA ar fi contribuit la îmbogățirea vocabularului personal ,al doamnei Monica Macovei?
ANONIM
17 Iun 2017

Nu-i așa că doamna Monica Macovei nu pare a avea vreun alt corespondent în politica europeană sau īn politică la modul general, fiind oarecum poate chiar "originală" ? Poate pe undeva ar aminti totuși de politicieni precum domnul Le Pen ?
ANONIM
18 Iun 2017

De ce spui astfel de cuvinte tu esti mai breaza Doamna.
SCARBA COMUNISTA
18 Iun 2017

Ai inceput hamaitul ! spui prostii si minciuni cu nemiluita japita de la MISA mars si bea ti urina baba comunista si securistaAi facut mult rau tarii acesteia securista rea
XX
18 Iun 2017

O procuroare comunista a ajuns sa dea lectii de conduita si dupa ce si-a furat dosarul de la Sipa acuza pe altii a caror dosare le are
DAR TU MONICA MACOVEI ?AI LASA
18 Iun 2017

Spune tante macovei ce ai facut d ta este moral? ai pus stapanire pe ministerul public si cel de interne inca din timpul cat ai fost d ta ministru al justitiei Ai numit tu impreuna cu altafiinta abjecta basescu sefii justitiei dupa criteriul cel mai ticalos este si cel mai santajabil si ai facut tot ce este mai rau pentru mersul normal al acestei institutii Acum zbieri si ameninti ca o adevarata zgripturoaica O sa ti vina randul sa platesti n avea grija tanteo!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.