◀ POLITICă

Mihai Fifor, noul ministru al APĂRĂRII, Gheorghe Șimon - ministrul ECONOMIEI

Z.P. | 2017-09-12 12:07
Mihai Fifor, noul ministru al APĂRĂRII, Gheorghe Șimon - ministrul ECONOMIEI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat în ședința Biroului Permanent al PSD că Mihai Fifor (foto) va fi noul ministru al Apararii, in locul demisionarului Adrian Țuțuianu. Fifor va fi mutat, astfel, de la Ministerul Economiei, pe care l-a ocupat din luna iunie, în timp ce noul ministru al Economiei va fi Gheorghe Șimon, deputat PSD de Baia Mare.

Ca ministru al Economiei, Fifor s-a ocupat si de problemele industriei de aparare, el participand la negocieri pentru realizarea in Romania a unor proiecte dezvoltate impreuna cu companii straine de armament.

Pe de alta parte, Gheorghe Simon nu are experienta guvernamentala. El a fost pe rand consilier local, consilier judetean si deputat (din 2012, e la al doilea mandat). A condus ca director general o firma intrata in insolventa.

Liderul PSD și-a exprimat părerea de rău, în fața colegilor din PSD, pentru situația în care a ajuns Adrian Țuțuianu.

”Îmi pare foarte rău că Țuțuianu a ajuns în situația asta. Comunicatul de presă a fost mai mult decât neinspirat, valida practic toate criticile nefondate din ultima perioadă. Adrian și-a prezentat demisia. După mai multe discuții, am decis că Mihai Fifor e cea mai bună soluție pentru Apărare. Îl propune în locul său, la Economie, pe Gheorghe Șimon”, a spus Liviu Dragnea în ședința PSD, conform stiripesurse.ro.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Sep 2017

Ziceți ceva și de dezvoltarea transportului subteran!https://petitieonline.net/petitie/22226144
PRET
12 Sep 2017

auzi ce zice tudose:ca cica e problema benzinarilor ca au crescut pretul .este problema romanilor ca ei platesc pretul crescut.apoi bate campii cand este clar ca ei au crescut pretul in urma anuntului de crestewre a accizei.au facut_o inainte ca sa isi ia masuri de hotie.tudose asta are mintea incetosata de prostie.intra peste ei .tu platesti benzina?nu va mai suporta nimeni ati ajuns niste capuse.630 milioane pentru pensii speciale.de unde iei banii ?din taxele oamenilor care muncesc nu paraziti catine si gasca de politicieni retardati.asta pune botul la minciunile benzinarilor.pretul corect 4,3 ron ?l la benzina.
ANONIM
12 Sep 2017

EI FAC PARTE DIN MAFIA TICALOSILOR REPETENTULUI NATIUNII DREAK-NEA , PIELEANU, NICOLICEA ,ETC
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.