◀ POLITICă

Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL

Z.P. | 2017-06-17 16:57
Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL

Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL, el câştigând alegerile din partid în faţa lui Cristian Buşoi, au declarat surse liberale pentru News.ro, rezultatul votului nefiind încă anunţat în congres.

Conform surselor citate, Ludovic Orban a fost ales cu o diferenţă semnificativă de voturi faţă de contracandidatul său Cristian Buşoi.

Votul a fost pe buletine.

Rezultatul votului urmează să fie prezentat oficial în faţa celor cinci mii de delegaţi la Congresul PNL care se desfăşoară la Romexpo.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Iun 2017

OM POLITIC ZERO. FIU DE SECURIST .ESTE LA FEL DE DERBEDEU SI NON VALOARE CA SI DRAC-NEA PUI DE MILITIAN...............
TILICA
17 Iun 2017

PENTRU SALVAREA RO ESTE NEVOIE URGENT DE ALEGERI ANTICIPATE SI VALIDAREA REFERENDUMULI CU 300 DE PARLAMENTARI CARE NU AU FACUT PARTE DUPA 1989 DIN NICI O ORGANIZATIE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA NUMITA PARTID POLITIC SAU FORMATIUNE POLITICA. NUMAI O REVOLTA GENERALA ADEVARATA POATE SCOATE RO DIN GHEARELE CARACATITEI CORUPTIEI CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989.
PLUTO
17 Iun 2017

Vai de capul lui de matrafoxat !!!!!
MARIA IVAN
18 Iun 2017

Doar o minte ratacita poate afirma cele de mai sus.Pe cine sa reprezinte parlamentarii:serviciile de informatii,justotoa,multinagionalele,pe Soros ?.Cum s-ar uni ei in cuget si simtiri cind ar fi vorba de un vot? Ce program ar sustine si ce guvern ar sustine?Cine ar raspunde pentru esecul tarii?Iti imaginezi un vot intr-un asemenea parlament?Doamne...!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.