◀ POLITICă

Liviu Pop, atac la proiectul lui Iohannis: Suspiciuni rezonabile de plagiat şi falsificare

Z.P. | 2018-12-06 09:36
Liviu Pop, atac la proiectul lui Iohannis: Suspiciuni rezonabile de plagiat şi falsificare

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, îl acuză pe preşedintele Iohannis că ar fi plagiat proiectul "România educată", lansat miercuri, la Cotroceni.

"Rezultatele proiectului “România educată”, finanțat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat și falsificare. Îl poftesc pe autointitulatul politruc K.W. Iohannis să verifice și să comunice public concluziile, scrie Liviu Popa pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri la Palatul Cotroceni că proiectul "România Educată", pe care l-a iniţiat şi ale cărui rezultate au fost puse în dezbatere publică, este unul strategic, el subliniind că nu este o poveste doar politică sau programul său electoral. El a subliniat că educaţia este baza generaţiilor viitoare.

La eveniment au participat trei secretari de stat de la Ministerul Educaţiei, ministrul de resort, Ecaterina Andronescu, aflându-se la Bruxelles. În cadrul evenimentului, a fost prezentat videoclipul de susţinere a proiectului "România Educată", în care apar actorul Victor Rebengiuc, fosta gimnastă Andreea Răducanu, actriţa Oana Pellea, filosoful Mihai Şora.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Dec 2018

Daca e asa de educat actorul asta Rebengiuc ,de ce nu are nici pana acum luata diploma de absolvire a iatc De destept ce este
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.