◀ POLITICă

Iohannis, o nouă reacție după REFERENDUM: ”Campanii de dezinformare grave cu accente EXTREMISTE”

E.Ş. | 2018-10-10 18:21
Iohannis, o nouă reacție după REFERENDUM: ”Campanii de dezinformare grave cu accente EXTREMISTE”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că au existat campanii de dezinformare despre referendumul pentru familie, în care "au prelevat discursul urii și accente extremiste", lucru care "a tulburat pacea socială", informează Mediafax.

"Arta are o contribuție majoră la o viață socială sănătoasă, fiind spațiul exprimării libere a celor mai profunde și autentice trăiri. Prin artă, înțelegem mai bine că putem deveni mai bogați spiritual atunci când acceptăm diversitatea. În anul Centenarului, România a avut de trecut un test important, iar pacea socială a fost afectată de o perioadă de tensiuni care au precedat referendumul pentru modificarea Constituției. Când pacea socială este tulburată, întreaga societate are de suferit. Dezbaterea din jurul acestui referendum a fost dominată de campanii de dezinformare grave, în care au prevalat discursul urii și chiar accentele extremiste", a declarat Klaus Iohannis, miercuri la Palatul Cotroceni, unde a avut loc ceremonia de decorare a angajaților Teatrului Evreiesc de Stat, Cătălina Buzoianu și Ernst Leonhardt. În opinia șefului statului, "cultura și educația sunt căile principale prin care ne putem proteja în fața încercărilor virulente de manipulare. Numai prin educație și apelul la cultură putem deveni mai toleranți pentru a depăși, cu înțelepciune și maturitate, încercările de dezbinare a societății". 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Oct 2018

Ce jigodie! ce creatura mincinoasa!El este promotorul violentelor din 10 august din piata victoriei El a cultivat ura si veninul in societatea romaneasca Esti o scarba nebuna!
MAFIA PSD
10 Oct 2018

Prin intermediul haznalei 3 si closetului TV ghita fugaru mafia psd duce campanii de dezinformare si manipulare a opiniei publice referitoare la ''adevarata'' guvernare a Romaniei. Cele doua latrine TV apara infractori gen draknea , iar instudiourile lor intalnesti fosti militieni , securisti expirati , condamnati penal sau fosti puscariasi transformati in '' formatori de opinie ''. Ambele latrine Tv sustin organizatia mafiota psd-alde conduse de un condamnat penal si un fost manechin expirat si cu probleme penale. Aceste haznale au divizat societatea .
@ANONIM ATIT DE MAFIA PSD
10 Oct 2018

Violentele din 10 august au fost premeditate de puscariasul draknea care a comandat gazarea oamenilor pasnici. Mercenarii mafiei psd au actionat cu gaze si au reusit SA UCIDA UN PROTESTATAR. SI ALTE MII SA SUFERE . SPERAM CA PARCHETUL SA FACA LUMINA IAR PUSCARIASUL draknea sa ajunga la puscarie cu toata camarila criminala.
ANONIM
10 Oct 2018

MInciuni si dezinformare ,asta faci ba creatura nazista La asta va pricepeti Ma pis pe voi ,drogatilor Nici nu meritati mai mult decat scarba si greataHomalai imputiti!
ANONIM
10 Oct 2018

Zici ca un om a murit ?De ce, de la nebunia din capul sau Toti sunteti deviati la fel ca scarba aia care a murit Clienti ai spitalelor de nebuni
ANONIM
11 Oct 2018

POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA NARAVURILE SI CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC
ANONIM 1 2 3
11 Oct 2018

tu mizerie pesedista se vede ca tu si neamul tau sinteti consumatori de pisat pentru ca mai mult nu ti merge mintea precum pesedeului iar cei pe care i jicnesti vor si ei sa se pise pe fata lui nevastata pe mormintul matii dar si pe muianul tau cadavrule muie pesedeului plin de analfabeti
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.