◀ POLITICă

Iohannis, noi ATACURI către Guvern: ”Codurile penale FAVORIZEAZĂ politicienii cu dosare penale”

E.Ş. | 2018-09-13 16:10
Iohannis, noi ATACURI către Guvern: ”Codurile penale FAVORIZEAZĂ politicienii cu dosare penale”

Klaus Iohannis critică din nou codurile penale modificate de majoritatea parlamentară la întânirea cu reprezentanții Comisiei de la Veneția.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit joi, 13 septembrie a.c., delegația Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Veneția).

Întâlnirea a avut loc în cadrul pregătirii avizului Comisiei cu privire la recentele modificări ale Codului penal și ale Codului de procedură penală adoptate de către Parlamentul României. În acest caz, Comisia de la Veneția a fost sesizată de către Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

În cadrul discuțiilor cu membrii delegației Comisiei de la Veneția, Președintele României a apreciat expertiza tehnică a acestui organism, precum și importanța opiniilor exprimate de acesta atât în privința legilor justiției, cât și a Codului penal și, respectiv, a Codului de procedură penală.

Președintele Klaus Iohannis a reiterat, în cadrul discuțiilor, principalele probleme ridicate de noua formă a legislației penale, așa cum a fost votată de către Parlament. În acest context, Președintele României a arătat că modificările codurilor penale diminuează predictibilitatea și dezechilibrează sistemul judiciar, unul dintre efectele vizate fiind tocmai favorizarea unor politicieni cu dosare penale. Președintele Klaus Iohannis a susținut că este inacceptabilă distrugerea coerenței legislative.

De asemenea, Președintele României a subliniat că modificările propuse de actuala majoritate parlamentară riscă să compromită efortul de consolidare a sistemului judiciar din ultimii ani.

Președintele Klaus Iohannis a evidențiat că implicarea și sprijinul experților Comisiei de la Veneția au rolul de a ajuta România să aibă o legislație performantă și modernă.

Cu prilejul acestei întâlniri, membrii delegației au menționat că opinia Comisiei de la Veneția în ceea ce privește modificarea Codului Penal și Codului de Procedură Penală urmează a fi adoptată în cadrul Sesiunii Plenare din 19-20 octombrie 2018”, a trasmis Administrația Prezidențială.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FAVORIZAREA MAFIEI PSD.
13 Sep 2018

Tot ce se intampla in Romania de un an si jumatate de cand tzara a fost furata de grupul infractional draknea-tariceanu este numai in DEFAVOAREA POPORULUI ROMAN. LEGI SI PRIVILEGII PTR. PARLAMENTARI , GUVERNANTI , AV. POPORULUI , CCR , PENSIISPECIALE , INDEMNIZATII NESIMTITE , SALARII NESIMTITE IN PRIMARII , ANGAJAREA RUDELOR IN FUNCTII INALTE FARA CONCURS ETC. IN SCHIMB PENTRU POPULATIE : SUPRAACCIZA LA COMBUSTIBIL , TAXE LOCALE MARITE , 59 DE COPII UCISI DE RUJEOLA , PESTA PORCINA SCAPATA DE SUB CONTROL , DEZASTRU IN INVATAMANT SI SANATATE , IZOLAREA ROMANIEI IN PLAN EXTERN , 18000 De PFAuri INCHISE , DATORIA EXTERNA A ROMANIEI LA MAXIM ISTORIC , INFLATIA DUSA LA MAXIM EUROPEAN 5,6% , ROBOR MAXIM ISTORIC 3,6% , BALANTA COMERCIALA IN DEFICIT DE PESTE UN MILIARD EURO. ACESTEA SUNT O MICA PARTE DIN PROGRAMUL DE DISTRUGERE A ROMANIEI REALIZAT DE MAFIA PSD -ALDE.
PESEDISTILOR
13 Sep 2018

DAR LA CE SA TE ASTEPTI LA NISTE INCULTI APROPO LA MANUALELE SCOLARE LA MAMA LU I BULA SA DEA LEGI PENNTRU OAMENII ONESTII SA U SA SPRIJNE SA FURE MAFIA PSD ALDE UDMR MINORITATI PINA SI HRANA DE LA GURA COPIILOR CU PROBLEME
,,INCULTI''!!!?
15 Sep 2018

Tu care scrii mai sus esti cult?Chiar nu ti e rusine loaza nebuna ?Chiar esti prost ?De ce n ai invatat la scoala, bai nazi ,sa crii si tu ca oamenii?Scoala a fost gratuita si este, bai drogat nazist Urlati ca niste curve nebune:vai tu ,incultii!vai ,vai! Noi cat de culti suntem ,tu ,vai ,vai!Scriem gresit ca suntem drogati si prosti ,tu ,dar spunem ca ceilalti sunt incultiSiktir ,loaza!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.