◀ POLITICă

Crin Antonescu îi ia APĂRAREA lui Orban: ”Nu înțeleg de ce să își dea DEMISIA”

E.Ş. | 2018-10-08 18:12
Crin Antonescu îi ia APĂRAREA lui Orban: ”Nu înțeleg de ce să își dea DEMISIA”

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru Digi24 că nu înțelege nemulțumirile din PNL și spune că liderii formațiunii care-l critică pe Ludovic Orban "nu sunt foarte clari". "Dacă e vorba strict de referendum nu înțeleg motivele de nemulțumire," a precizat Antonescu.

Crin Antonescu: "Cei care azi reproșează brusc și intens conducerii PNL, președintelui PNL povestea de la referendum nu sunt foarte clari. Sunt nemulțumiri de alta natură, mai vechi? Dacă e vorba strict de referendum nu înțeleg motivele de nemulțumire. Am auzit că domnul Dancă va spunea că PNL a făcut o opțiune identitară doctrinară. Am asumat împreună cu tot partidul atunci când am trecut la PPE și acest lucru s-a făcut chiar înainte de fuziunea cu PDL-Ce abordare are PNL ca membru al PPE în legătură cu libertățile minorităților sexuale?Crin Antonescu: Libertățile minorităților sexuale nu au fost și nu sunt puse în discuție sub nicio formă de PNL. -Când liderul PNL spune că va vota pentru familia tradițională, unde își mai au locul acele libertăți?Crin Antonescu: În afara căsătoriei. Faptul că PNL, nu sunt avocatul domnului Orban, dar PNL a dat decizia fiecărui membru să voteze da sau nu, dar și președintele partidului avea dreptul la o opțiune. Ce se culpabilizează? Că Orban a votat și a votat pentru? Suntem foarte mulți atunci care ar trebui să fim excluși. Una sunt libertățile pe care nimeni nu le-a pus în discuție, alta e viziunea conservatoare. Atunci când cei care vorbesc împotriva unei legiferări și se autointitulează progresiști, eu ce să înțeleg? În viitorul apropiat va trebui să ne căsătorim toți cu același sex?Poate să facă o alegere liberă, păstrând și sensul unor instituții care țin o societate. Nu avem de ce să ne confruntăm sau să ne irităm foarte tare. E o poziție conservatoare, e dreptul celor care au îmbrățișat-o, atâta vreme cât partidul nu s-a angajat în afara unei consultări în întregime, nu văd sensul reproșului actual.

-Lucrurile ar fi fost clare acum 4 ani când PNL s-a înscris în PPE. E posibil ca mulți dintre cei care susțin valorile PNL să nu fi avut habar despre linia PNL când vine vorba de minoritățile sexuale. Ce efect va avea acum?Crin Antonescu: E simplu. Pentru că nu a existat vreun congres special pe tema asta, conducerea partidului a adoptat linia oficială că fiecare să facă ce vrea. Dacă sunt oameni care consideră că instituirea căsătoriei între membri de același sex e o formă de libertate de care nu se pot dispensa, nu mai votează PNL. Sunt opțiuni și opțiuni. Pot iniția un congres extraordinar în care să susțină o altă linie a PNL. Nu înțeleg de ce ar trebui să își dea Orban demisia. Pentru că a votat la acest referendum?"

Ludovic Orban este acuzat din interiorul partidului că duce formaţiunea într-o direcţie greşită, după ce a mers la vot şi şi-a declarat sprijinul pentru modificarea Constituţiei. "Aș fi preferat ca pozițiile colegilor publice, mai mult sau mai puțin coordonate, să arate acest eșec lamentabil al PSD-ului," a declarat Ludovic Orban.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Oct 2018

Cacarau,daca a fost acceptat pe un loc eligibil, normal ca tine cu SICĂ....daca a iesit din politica ce cauta pe un loc fruntaș??? Trebuia sa o ia de la coada si sa urmeze anumiți pași....sau poate ptr ca a băgat partidul in PPE fără acordul membrilor sau o decizie a congresului, acum este răsplătit...MUY BIEN CACARAU SI ALUPEGUS
ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
MARINELU
09 Oct 2018

Pentru ca PNL - ul a ajuns de kkt. Nu este in motiv?
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.