◀ POLITICă

Crin Antonescu iese la ATAC. CRITICI împotriva lui Tăriceanu, Dăncilă și Timmermans

E.Ş. | 2018-10-08 22:15
Crin Antonescu iese la ATAC. CRITICI împotriva lui Tăriceanu, Dăncilă și Timmermans

Liberalul Crin Antonescu, după eșecul referendumului pentru familie, nu a pierdut ocazia de a critica membrii coaliției de guvernare pentru implicare, dar și pe vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans pentru poziția adoptată față de acest subiect.

”Nu vreau să isc o discuţie cu iz partinic, sunt departe de aşa ceva...dar aduceţi-vă aminte că dna Dăncilă a anunţat că PSD nu se implică în referendum, ceea ce nu prea era senzaţia generală.

Dl Timmermans, socialist totuşi, a afirmat corect că nu e treaba UE, dar n-a pierdut prilejul să arate cât de mândru e că în ţara sa s-a legiferat căsătoria între sexe identice.

Dl Tăriceanu, după discuţii la nivel european, s-a dus acolo cu problema protocoalelor şi a venit cumva cu problema referendumului, care s-a transformat şi asta într-o problemă în România” a declarat Crin Antonescu la RTV.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Oct 2018

AI FACUT TAMTARAM CU BAZELE SI TERENURILE SPORTIVE , SAU AFACEREA DE TEREN IN BLOCUL SI APARTAMENTUL IN CARE STAI , DIN HERASTRAU
ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.