◀ POLITICă

Codrin Ștefănescu dă SEMNALUL în PSD la Giurgiu: ”Să rămânem UNIȚI. Urmează niște zile FIERBINȚI”

E.Ş. | 2018-09-13 19:44
Codrin Ștefănescu dă SEMNALUL în PSD la Giurgiu: ”Să rămânem UNIȚI. Urmează niște zile FIERBINȚI”

Codrin Ștefănescu a declarat joi, la Giurgiu, unde senatorul Niculae Bădălău candidează pentru șefia organizaţiei judeţene a PSD, că vor urma „niște zile mai fierbinți la centru” și din această cauză este nevoie ca social-democrații să rămână uniți, deoarece cei care „nu au reușit din exterior„ să divizeze partidul „încearcă din interior” acum.

„Avem foarte mulți dușmani, vorbim de lucruri absolut odioase”, a spus Ștefănescu, invocând mișcarea „# rezist” și „statul paralel”.„De ani de zile am fost loviți fără milă de o forță ilegitimă și ilegală și am reușit să trecem peste”, le-a spus secretarul general adjunct al PSD membrilor filialei Giurgiu.Codrin Ștefănescu a subliniat că „este obligatoriu să rămânem uniți” și și-a exprimat speranța că PSD Giurgiu îi va da mandat lui Niculae Bădălău „să facă tot ce îi stă în putință omenește” astfel încât „să nu existe nici măcar o fisură în partid”.„Trebuie să rămânem uniți pentru că mai avem foarte puțin”, „să-i dați mandatul acesta lui Niculae Bădălău”, a repetat Codrin Ștefănescu, înainte de a admite că „vom avea niște zile mai fierbiți la centru”, transmite Hotnews.ro.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CODRIN CAP DE P...LA.
13 Sep 2018

Acest slugoi reprezinta politrucul de tip sovietic , lingator de kur al lui vadim apoi nastase , geoana , ponta si acum a puscariasului draknea. Cine urmeaza vom vedea. El este perseverent in lins si puli.
PESEDISTILOR
13 Sep 2018

EL ESTE IDIOTUL CARE O SUGE PRIMUL IN COALITIA PSD ALDE UDMR MINOROTATI
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.