◀ POLITICă

Cătălin Rădulescu ”mitraliază” homosexualii: ”Este o BOALĂ și trebuie tratată”

E.Ş. | 2018-10-08 16:56
Cătălin Rădulescu ”mitraliază” homosexualii: ”Este o BOALĂ și trebuie tratată”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că este dezamăgit „ca român și medic” după invalidarea referendumului din 6-7 octombrie privind redefinirea familiei. „Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie, este una bolnavă”, a spus parlamentarul, într-un atac de o duritate extremă.

„Sunt dezamăgit eu, ca român, o să vorbesc ca medic și român. Când eram mic, când stăteam la masă, bunicul spunea rugăciunea, el mânca primul și apoi noi, asta a fost familia noastră românească, am sperat că românii vor înțelege să iasă la vot, faptul că partidul meu nu s-a implicat cum trebuia, noi trebuia să ne fi implicat punând sigla PSD, că susține referendumul.

Românii nu au înțeles că trebuie schimbată o noțiune, când românul nu înțelege anumite lucruri, teama mea este că va începe ceva foarte urât pentru poporul nostru, probabil se va cere modificarea Codului Civil, probabil că ceilalți care sunt avantajați că referendumul a picat vor spune că dacă poporul român nu a acceptat modificarea, soții pot fi modificați în doi bărbați sau două femei.

S-a ajuns la aberații din care nu vreau să fiu părtaș, nu vreau să fiu părtaș la schimbarea neamului strămoșesc. În timp ce noi făceam referendum, în Franța se decidea că viață sexuală poate începe la 13 ani, iar în Marea Britanie, dacă părintele nu acceptă ca băiatul să meargă cu fustă la școală va fi decăzut din drepturi părintești.

Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie care trebuie să facă copii, este una bolnavă. Este o anatemă medicală. Acești oameni bolnavi trebuie să fie tratați ca atare. Ca medici, să îi tratăm, este o boală sexuală.

Atâta timp cât PSD nu s-a implicat, cine să deconteze. Am fost singurul partid care am susținut acest referendum din punct de vedere al sufletului, nu știu de ce nu ne-am asumat.

Poporul român trebuie să știe foarte clar că celelalte partide care nu au susținut referendumul și-au dorit ca în România să nu existe familii formate dintr-un bărbat și o femeie”, declară deputatul PSD Cătălin Rădulescu la .
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Oct 2018

SINTE-TI 600 DE PARLAMENTARI PLUS SLUGILE SI 28 DE MINISTERE , PLUS SUTE DE AGENTI , CARE VA FUTETI IN CUR UNUL OE ALTU . VA INCURCATI IN CURURII . CIND SE FACE 300 DE PARLAMENTARI COCALARULE RATAT DIN NASTERE SI SCFIZOFENIC ?
DORIAN STENN
08 Oct 2018

Medicii sunt intimidati de etichetarea ca inapoiati, homofobi, bigoti in caz ca ar avea verticalitatea de a vorbi despre nefirescul practicilor homosexuale cat si a celor heterosexuale orale sau anale. Iubirea invocata drept justificare pentru homosexualitate este un sofism, atata vreme cat exista iubirea omeneasca pentru prieteni, rude, colegi, care nu implica atractia sexuala . Cinste acestui medic ! Atractia fizica fata de persoane de acelasi sex si impulsul de imperechere a unor organe ce au altă destinatie decat cele genitale, este evident un drum infundat al evolutiei animale : o condamnare la extinctie. Viitorul ne va confirma consecintele dramatice ale iresponsabilitatii sociale ( si medicale) fata de moda gay In Canada deja se simte din plin debusolarea .Si nu ma refer la starea economiei sau nivelul material al cetatenilor.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Oct 2018

adevarul e cam asa GAY-LESBI exista de mii de ani,au existat si in Grecia antica,si in Imperiul roman//cel care a etichetat fenomenul GAY-LESBI drept o boala a fost regimul ADOLF HITLER care a trimis toti homosexualii la moarte,inclusiv colegii din partidul nazist care erau incomozi au fost etichetati drept "homo" si executati Deci ganditi-va bine de tot daca chiar vreti sa-l imitati pe ADOLF HITLER....si sa mergeti pe drumul extremismului....sau sa faceti ca sauditii wahabbiti care executa homosexualii si au tot felul de excese religioase Realitatea este ca gAY-LESBI exista de mii de ani si n-ai ce sa le faci,sunt o mica minoritate nu reprezinta pericol pentru nimeni daca raman discreti//doctorii care sustin ca e o boala de ce nu trateaza de exemplu CLEPTOMANIA care este boala generalizata in politica de dupa 1989.....ha ha ha deputatul mitraliera ce mare doctor...SIKTIRRR e un mare PORC ordinar primitiv si mincinos
DEPUTATUL MITRALIERA (RUGINITA
09 Oct 2018

NU TOTI AU MINCAT CE NU A MAI INCAPUT IN BUNICASU' . ALTE FAMILII AU MINCAT TOTI ODATA . CRED CA BUNICATU' , A FCUT ECONOMII SA TE VADA PE TINE MEDIC , CA AI AJUNS UN CACAT PROST NU E VINA LUI . EU NU AS LASA UN MEDIC CA TINE NICI SA-MI MINGIE HEMOROIZII , POAT DOAR SA MII SUGA . PSDEAUA E PLINA DE 'TELECTUALI CA TINE , CODRIN , NICOLICEA , PLESCCOIANUS , SOFERUL NICOLAE SI CHIAR DE CAPO IL TUTI CAPI REPETENTUL DRAGNEA . ASTEAPTA ALEGERILE PREZIDENTIALE , UNDE DRAGNEA VA CANDIDA SI DACA VA FI IN PUSCARIE , SA VEZI ATUNCI CIT DE MULT IUBESC ROMANII GRUPAREA MAFIOTA PSD .SIGLA PSD ESTE AZI MULT MAI URITA DE ROMANI DECIT SIGLA NAZISTILOR LUI HITLER . AR FI MAI BINE PENTRU UN " REVOLUTIONAR " DE CACAT CA TINE SA DISPARI CIT MAI REPEDE . SI EU AM AVUT UN AKM IN MINA LA REVOLUTIE , CIND LUCRURILE S-AU LINISTIT L-AM PREDAT . NU AM CERUT NICI UN CERTIFICAT DE REVOLUTIONAR , DESI AM INTRAT IN CC . EU AM PREFERAT SA PLEC DIN TARA CIND AM VAZUT CE JIGODII COMUNISTE DIN LINIA A DOUA AU PUS MINA PE PUTERE .TU , UN MIC TARAN UTC-IST , AI RAMAS SA TE BATI CU CARAMIDA IN PIEPT , CE MARE EROU ESTI TU , LA FEL CA CEL CARE A FURAT DIN BIBLIOTECA NATIONALA , " REVOLUTIONARUL " CODRIN , ZIS DICKHEAD . AZI ESTI DEPUTAT ( DE CACAT ) , URMEZI CU SFINTENIE LINIA TRASATA DE PSDRAGNEA , DAR DEPUTATIA TA SE VA SFIRSI DUPA ALEGERI , CA SI A BORFASULUI CODRIN . UNDE TE VEI DUCE ATUNCI ? LA BUNICU ' ?
ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
DR. BARTOS
09 Oct 2018

Până în anii ’70, tratatele de psihiatrie şi codificarea internaţională a bolilor (I.C.D.) conţinea diagnosticul de boală numit „homosexualitate”, fiind trecut la capitolul „deviaţii sexuale”. în medicina modernă, bazată pe argumente solide, un diagnostic sau o noţiune se schimbă numai dacă apar dovezi ştiinţifice, adică studii clinice, care să fie apoi confirmate şi răs-confirmate. Homosexualii americani însă, care sunt cu grămada, pentru că din America au plecat astfel de nenorociri în toată lumea, prin lobby politic şi presiuni non-ştiinţifice (cei 18 miliarde de dolari ai lui Soros), au determinat Asociaţia Psihiatrilor din S.U.A. să elimine diagnosticul „homosexualitate” din tratatele de psihiatrie începând cu anul 1987. E ca şi cum, la presiunea străzii, am decide acum că nu mai există tuberculoză, cei care tuşesc cu sânge aşa s-au născut. Odată cu eliminarea politică a diagnosticului de „homosexualitate” a dispărut şi tratamentul. Trăiasca tovarășul Soros și MUISTA lui fiică Macovei ”Johnny Walker”.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.