◀ POLITICă

Băsescu a făcut lista miniștrilor remaniabili: ”DISCOTECARUL, PANARAMA și MUMIA”

E.Ş. | 2018-10-11 23:04
Băsescu a făcut lista miniștrilor remaniabili: ”DISCOTECARUL, PANARAMA și MUMIA”

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că ar trebui schimbați toți miniștrii care nu au utilizat bani europeni. Senatorul PMP i-a criticat dur pe miniștrii Eugen Teodorovici, Dănuț Andrușcă, Lucian Șova, Rovana Plumb, Radu Oprea, Teodor Meleșcanu, dar și pe vicepremierul Paul Stănescu. Cât despre întregistrările în care Adrian Țuțuianu poate fi auzit criticându-și colegii, Băsescu a susținut că ”în PSD e ca la securitate, se toarnă între ei”.

”Sunt mulți care au eticheta de ”idiot” pe frunte în acest Guvern, nu poți s-o pui numai pe Andrușcă. Eu aș lua un criteriu elementar în analiza miniștrilor: absorbția de fonduri europene. România are 43 de miliarde de euro!!

Paul Stănescu, sau Ministrul Artimetică, n-a cheltuit bani... Am văzut reacția Discotecarului la declarația doamnei Crețu. E atât de evident că habar n-are care sunt procedurile pentru utilizarea banilor europeni. Nici nu știu de ce stă acolo. Teodorovici e un mare aburitor!

Dacă-s bani controlați, care nu pot fi furați, nu-s buni pentru PSD.

Daea, la Agricultură, n-a utilizat mai deloc pilonul 2 din Politica Agricolă Comună. Andrușcă, altă panaramă!

Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene.... Sunt numai propagandiști! De Ministrul Transporturilor nici n-aș vrea să mai vorbesc după ce a lansat teoria că autostrăzile gonesc investitorii pentru că cresc salariile. E ridicol modul de gândire al acestui domn! Radu Oprea... nici nu știu cine e omul ăsta”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Despre Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, acesta a afirmat că este ”o mumie pietrificată în tradițiile vechii dimplomații românești”
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONYMOUS
12 Oct 2018

Mai bine taci din gura ca ai devastat tara asta frumoasa impreuna cu hotii pe care i-ai tinut sub aripa ta papagalule al securitatii !!!!!
ANONIM
12 Oct 2018

Ce scarba jegoasa esti bai pisatul natiunii ,betivule Tu ce esti ?Nu cumva esti la fel daca nu mai rau Tu ce fonduri ai accesat ,ce ai construit ?Ai pus o pe fiica ta europarlamentar pe amanta ministru si ai dat startul la jecmaneala Scarba nebuna
ANONIM
12 Oct 2018

Vorbeste FOSILA MORBIDA...
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.