◀ POLITICă

Anunțul lui Dragnea: Două noi COMISII de anchetă după dezvăluirile din interiorul SRI

E.Ş. | 2017-09-12 21:52
Anunțul lui Dragnea: Două noi COMISII de anchetă după dezvăluirile din interiorul SRI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, că se vor înființa două comisii de anchetă, după declarațiile făcute de colonelul Daniel Dragomir, fostul adjunct al lui Florin Coldea - cel care a fost prim-adjunct al directorului SRI.

"Obligatoriu Dragomir va fi chemat la comisia e control a SRI. Trebuie să spună aceste lucruri în fața unei comisii parlamentare. Dacă această comisie va vedea că apar elemente care îi depășesc, atunci se poate lua în discuție înființarea unei comisii speciale.

S-a mers pe ținte. S-au stabilit, probabil s-a făcut o lista, probabil că doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Încet-încet, adevărul iese la iveală. Cei care au procedat așa vor da socoteală. Apar informații despre sistemul de poliție politică." a declarat Dragnea la Antena 3.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

O COMISIE PARLAMENTARA FORMATA DIN SEMIDOCTI SI IDIOTI ALESI , DE CATRE DEBUSOLATII si SENILII pe listele intocmite de CAPII MAFIILOR CARE AU CAPTURAT RO, nu poate face decat ceea ce au facut toat comisiile de kkt de pana acum sa politizeze situatiile. NUMAI UN CONTROL CIVIL AUTENTIC, INDEPENDENT EFECTUAT DE CATRE SPECIALISTI (autorizati ORNIS) A TUTUROR INSTITUTIILOR SI AUTORITATILE STATULUI inclusiv Parlamentul POATE DETERMINA O SOCIETATE UMANA SA AJUNGA LA STADIUL UNEI DEMOCRATII CONSOLIDATE IN RO , asa cum se intapla in tarile civilizate ale lumii. Mafiotii din Ro prefera DEMOCRATIA ORIGINALA de Saelele jud.TR si CAPITALISMUL brazilian.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.