◀ POLITICă

Adrian Năstase, AVERTISMENT pentru Dragnea: ”Congresul să nu fie un CARTUȘ tras în gol”

E.Ş. | 2018-03-09 23:23
Adrian Năstase, AVERTISMENT pentru Dragnea: ”Congresul să nu fie un CARTUȘ tras în gol”

Fostul premier și șef al PSD, Adrian Năstase transmite un mesaj dur liderilor PSD și spune că speră evenimentul să nu fie, de fapt, mascarea unei reglări de conturi.

"Congresul EXTRAORDINAR al PSD va fi, în functie de obiective și de desfășurare, un eveniment ce va marca revigorarea partidului sau va reprezenta un cartuș tras în gol. Unii se vor grăbi să spună că este vorba de o reglare de conturi și de o reașezare a scaunelor în jurul mesei sub cupola unor documente “de vitrină” pe care nu le va citi mai nimeni. Eu sper să nu fie așa și că abordarea doctrinară și cea de vitalizare a activității politice vor fi revăzute.

Dincolo de compromisuri în zona de legislație, dincolo de numeroase bătălii despre justiție, necâștigate, dincolo de capitularea în favoarea președintelui Johannis pe zona de politică externă, partidul – în opinia mea – trecând de preocuparea, importantă, de a schița un proiect de țară pentru următoarele decenii – ar trebui să se întrebe, acum, cărui electorat se va adresa la alegerile viitoare și cum își poate aduce la zi mesajul ideologic (de centru stânga), nu abordările continuu tranzacționiste.

Cred, de asemenea, că partidul ar trebui să definească o nouă abordare în relația cu intelectualii. M-aș bucura ca aceste obiective să fie avute în vedere la congresul de sâmbătă. Iar mesajul implicit să fie constituit din alegerea unor lideri de calitate, capabili să formeze o echipă", a declarat Adrian Năstase pentru .
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OLIVIA
10 Mar 2018

BINE ATI VENIT IN LUMEA ILLUMINATI CLUBUL INFLUENTEI FAMOASE, STAR ... este cea mai veche si cea mai mare fraternitate din lume formata din 4 milioane de membri ... Suntem o familie sub un tata care este Fiinta Suprema. .. Aici credem că ne-am născut în paradis și că nici un membru nu ar trebui să lupte în această lume .... Dacă viața ta nu merge așa cum o dorești și ai vrea să o schimbe, aderați la Illuminați astăzi pentru a obține 100.000 de dolari la fiecare zi $ 3.000.000,00 de binecuvantare pentru calitatea de membru și de aderare la ceea ce îți place să faci cel mai bine .... Online de inițiere imediată Înscrierea membrilor noi este acum deschisă online acum! .... Dacă sunteți interesat Email: agentpatrick5@gmail.com OrWhatsApp himOn +2348055329159 Notează membru serios Aplicați .... Vă rugăm să vă asigurați că v-ați hotărât înainte de a răspunde la acest e-mail.
LEVST.
10 Mar 2018

o suta de mii e de ajuns, nu cred ca prea multi sunt lacomi sa vrea 3 milioane... ah, da, olivia, probabil ca din viteza, a uitat un mic amanunt, la inscrierea pentru cei o suta mii dolari /zi!!!, trebuie sa platesti o neansemnata suma de 5 dolari...Doar nu o sa ziceti ca nu se merita!!!!!!!
LEVST.
10 Mar 2018

nastase cel patit...stie el ce stie cand vorbeste despre "cartuse in gol"... El si l-a tras in cap si tot viu este...
SPIROS
10 Mar 2018

@LEVEST Și l-a tras în zona capului și anume în pliul gusei duble, asa cum au cam toți politicienii socialiști la noi!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

ha ha ha circ...sinucidere cu gloante oarbe...Romeo si Julieta...adica Nastase si Drac-nea
MAFIA PSD.
10 Mar 2018

Puscariasul nastase se afla in joc de glezne in vederea reintoarcerii in cadrul organizatiei mafiote psdrak-nea. Isi va aduce si beizadeaua pe o functie de conducere.
LEVST.
11 Mar 2018

in mod normal, a. nastase ar trebui martirizat si trecut in grupa sfintilor, "Sfantu' Adrian Sinucisul", asa cum ziceam in doua articole ale timpului(2012) , "Avancronica unei Sinucideri Anuntate" si " Disclaimerul unei Liturghii Amanate", am zis in mod normal, mai ales din punctul de vedere al bor-ului( si chiar al boborului) trebuie sa fi fost vointa divina , care l-a salvat pe adrian n. de -si intalni destinul cladit de el insusi (dar foarte mult si foarte reusit, pentru altii)...
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.