◀ MONDEN

S-a aflat unde va fi organizată PETRECEREA burlacilor pentru Prințul Harry

Z.P. | 2018-01-15 13:07
S-a aflat unde va fi organizată PETRECEREA burlacilor pentru Prințul Harry

Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor. Până atunci, s-a aflat unde va avea loc petrecerea burlacilor organizată pentru Harry. Ea va avea loc la Verbier, o staţiune de schi exclusivistă din Elveţia.

"Domeniul este cunoscut pentru familia regală şi pentru prinţul Andrew (fiul reginei Elizabeth a II-a, n.r.), care deţine aici o cabană de vacanţă, în valoare de 14,6 milioane de euro, ce va fi pusă la dispoziţia lui Harry şi apropiaţilor săi", potrivit unui articol din DailyStar.

Surse apropiate familiei regale au declarat că prinţul Harry şi logodnica sa vor organiza după această petrecere a burlacilor o alta, pentru a celebra căsătoria lor.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017 şi se vor căsători la biserica Saint George de la castelul Windsor. Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei. Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.