◀ MONDEN

Roxana Ciuhulescu n-a mai putut ține SECRETUL și a dezvăluit TOT

Z.P. | 2018-02-26 15:07
Roxana Ciuhulescu n-a mai putut ține SECRETUL și a dezvăluit TOT

Zvonurile au devenit realitate în cazul Roxanei Ciuhulescu. După ce a trecut anul trecut prin mai multe încercări grele, vedeta TV are parte în ultimele luni de vești bune și foarte bune. Ea a anunțat că anul acesta vor avea loc două evenimente importante în viața ei: căsătoria și botezul. Da, botezul, ați auzit bine. Roxana este gravidă cu al doilea său copil, astfel, în 2018, îi va aduce un frațior fiicei sale, Ana Cleopatra.

„2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și … logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul....Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea și – cel mai important! –  iubită. …ahh, era să uit  și „umpic” gravidă. Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârșit –  un frățior! Deși eram pregătiți pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toții suntem extrem de fericiți și ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Așa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez. Doamne Ajută!”, a anunțat Roxana Ciuhulescu.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Feb 2018

FAK....ce stiu mai bine ....oare cine ține kilometrajul ....o spală cu apă călduță și este ca nou nouțå
ANONIM
26 Feb 2018

FAK....ce stiu mai bine ....oare cine ține kilometrajul ....o spală cu apă călduță și este ca nou nouțå ....cum natural ??? Daca o pui unde trebui , rămâi....dacă cand o la clarinet , nu rămâi
VFD
26 Feb 2018

"muieree;ziiiii!!!!!";
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.