◀ MONDEN

Rick Genest, cel mai TATUAT fotomodel din lume, s-a SINUCIS la 32 de ani

Z.P. | 2018-08-03 16:32
Rick Genest, cel mai TATUAT fotomodel din lume, s-a SINUCIS la 32 de ani

Cunoscutul fotomodel Rick Genest, poreclit Zombie Boy, care a apărut şi în videoclipul piesei "Born This Way", interpretată de Lady Gaga, cu care era prieten la cataramă, s-a sinucis la doar 32 de ani, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax. Ultimele zvunuri din domeniu susțin că manechinul suferea de depresie acută.

Informaţia despre decesul lui Genest a fost anunţatăpe  Facebook de agenţia Dulcedo Management, cu care lucra manechinul.

Zombie Boy, o figură atipică în lumea modei, a devenit cunoscut prin faţa, scalpul şi corpul în întregime tatuate. Numele acestuia ajunsese în Guinness World Records în 2011, el deţinând recordul pentru cele mai multe tatuaje reprezentând oase (139) şi cele mai multe tatuaje reprezentând insecte (176).

De-a lungul carierei, Genest a defilat pentru case de modă celebre, precum Thierry Mugler, şi a pozat în reviste ca Vogue, GQ şi Vanity Fair.

Lady Gaga, care a contribuit din plin la succesul tânărului, a scris pe platforma de micro-blogging Twitter că acesta s-a sinucis, miercuri, confirmând o informaţie publicată de People. 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JWJDFKANF
08 Aug 2018

Ba in penisu meu, pai dak aratam ca aista si yo m as fii sinucis/ ce pula mea, am zis!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.