◀ MONDEN

Ozana BARABANCEA, pe mâna esteticianului. Cum își ridică obrajii după ce a SLĂBIT 40 de kilograme

Z.P. | 2018-02-07 11:24
Ozana BARABANCEA, pe mâna esteticianului. Cum își ridică obrajii după ce a SLĂBIT 40 de kilograme

Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Artista a slabit 40 de kilograme si nu se opreste aici. Operatia de micsorare a stomacului a avut un succes in cazul ei, dar asta si pentru ca Ozana este un pacient constiincios, care respecta schema de tratament, nu face derapaje alimentare si urmeaza cu sfintenit indicatiile medicilor. Evident ca pielea are de suferit dupa o topire atat de mare a kilogramelor, iar pentru a atenua din aspectul acesteia, Ozana urmeaza nu doar un tratament cu lipitori, dar s-a lasat si pe mana medicului estetician.

„Sănătatea. Din acest motiv am decis să slăbesc. Începusem să mănânc compulsiv. Atunci când mâncăm nu trebuie să facem alte activităţi trebuie să acordăm timp meselor, este adevărat contează şi cât mâncăm, eu mânânc şi dulce, dar am renunţat la ciuguleli, disciplina este necesară. Totul ţine de psihic. Trebuie să îţi pese de ce mănânci, trebuie să îţi pese de tine. Trebuie să mănânc puţin, încet, sunt alimentele pe care corpul meu le respinge. Mănânc maxim 100 de grame pe masă. Oricât aş vrea, nu pot să mănânc mai mult. M-am disciplinat să nu mai ciugulesc. Dar, dacă sar peste mese, încep problemele, sunt nervoasă şi începe stomacul să mă ardă. Dulcele se depune, încerc să mănânc sărat”, a declarat Ozana Barabancea la Antena 3.

Pe de alta parte, aspectul pielii dupa o slabire remarcabila este foarte important si este un principal disconfort pentru cei care pierd zeci de kilograme. Ozana a descoperit, insa, un tratament miraculos care o ajuta sa-si tonifieze pielea si sa-i confere fermitate.

„Fac un trament cu lipitori, fac o mască cu propriul sânge de la lipitori, este un fel de autovaccin. Această mască are efect de reîntinerire, hidratare. O fac o dată la două săptămâni. Hirulina este o substanță pe care o au lipitorile și are peste 120 de aminoacizi. Este un tratament folosit din moși strămoși. Lipitorile au 270 de dințișori, care se introduc în piele succesiv, au trei maxilare”, a spus Ozana pentru Avantaje.

Atunci cand provocarea este prea mare si pentru cosmetice, si pentru lipitori si alte metode noninvazive, este nevoie de interventia esteticianului.

„De această dată i-am recomandat Ozanei liftingul facial cu fire APTOS care nu schimbă fizionomia naturală a feței, ci doar o întinerește prin repoziționarea compartimentelor feței. Obrajii se ridică, linia mandibulară se redefinește, șanțurile nazale se întind și întregul aspect al feței este liftat și întinerit. Primele rezultate sunt vizibile imediat după introducerea firelor de suspensie, iar după o perioadă de 2-3 săptămâni, rezultatul procedurii de lifting atinge cote maxime și se menține până la 2-3 ani”, ne-a mărturisit dr. Daniela Cățănaș.

Ozana marturiseste ca se simte bine dupa aceasta interventie si continua procesul de slabire, acompaniat desigur de sport, rugaciune si tratamente estetice menite sa o ajute sa arate mai bine decat la 25 de ani.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.