◀ MONDEN

Nea MĂRIN, despre cum se menține în formă la 60 de ani

Z.P. | 2018-07-16 16:29
Nea MĂRIN, despre cum se menține în formă la 60 de ani

Marin Barbu, cunoscut de public drept Nea Mărin, cel pe care telespectatorii îl pot vedea în fiecare luni și marți în cadrul show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzat de la ora 20.00, la Antena 1, uimește de fiecare dată prin energia de care dă dovadă. La cei 60 de ani, el are o formă fizică de invidiat, iar secretul său constă, desigur, într-un regim de viață sănătos.

Toate vedetele care au fost invitate în emisiunea lui Nea Mărin recunosc că e foarte dificil să ții pasul cu el. Se pare că pasiunea sa pentru dans și viața sportivă pe care o duce în continuare, combinate cu o alimentație sănătoasă și o familie frumoasă reprezintă modalitatea prin care Nea Mărin reușește să le țină piept chiar și celor care au pe jumătate vârsta lui.

”Eu în fiecare zi merg câte 2-3 ore cu bicicleta, iar de trei ori pe săptămână am cursuri de dans unde fac mișcare câteva ore bune. Îmi place foarte mult ca mâncarea să fie naturală, pe cât se poate de la curte. Acum, la filmările pentru ”Poftiți la Nea Mărin” de la Mangalia pot spune că am mâncat numai bio. Totul din curțile oamenilor”, mărturisește Nea Mărin.

Se pare că și nepoții săi îl ajută să se mențină în formă, cea mai mare bucurie a lui Nea Mărin fiind timpul petrecut cu ei.

”Cel mai tare mă relaxeză timpul pe care îl petrec cu nepoții mei. Îi duc la înot, la călărie, peste tot”, spune Nea Mărin.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Iul 2018

Nea asta batran si cu fata de papusa de lemn este si batran si nebun si prost Toata ziua este cu jordia in mana si pocneste pe toti care i ies in cale
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.