◀ MONDEN

Mădălin Ionescu, făcut KO de un pepene cumpărat din piață: Sunt praf! Vărsături non-stop! Producatorii acestor lubenițe sunt inconştienţi!

Z.P. | 2018-07-31 10:52
Mădălin Ionescu, făcut KO de un pepene cumpărat din piață: Sunt praf! Vărsături non-stop! Producatorii acestor lubenițe sunt inconştienţi!

Mădălin Ionescu a trecut prin momente dificile, imediat după ce a consumat pepene roşu. Fostul prezentator de la Wowbiz a fost pus la pat, a vomitat de mai multe ori și nu a fost bun de nimic mai multe ore. Culmea, lubenița a fost cumpărată din piață.

”Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziţionat din piaţa ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene ! Ce bagă producătorii in ei ? Este a doua oară când păţesc aşa ceva ! Prima data am crezut ca este o întâmplare … Culmea, vânzătorii au fost diferiţi , dar simptomele sunt aceleaşi ! Acum îmi este, insa, mult mai rău !…Nu am mâncat nici măcar o felie întreaga ! Autorităţile trebuie sa investigheze urgent “compoziţia” acestor pepeni mari , dar foarte periculoşi pentru sănătatea noastră ! Producatorii acestor lubenite sunt inconştienţi ! Îşi risca libertatea pentru o bruma de bani ! P.S. Şi soţiei mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriasi şi provin din Ialomiţa … Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi cauta după ce îmi voi reveni ) . Încă ceva … Pentru ca nu vreau sa greşesc , va rog sa-mi spuneti unde găsesc un laborator de analiza a produselor agro-alimentare in zona Baneasa – Otopeni ? Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” ! Astăzi am mâncat doar pepene şi doua bucăţi de brânza – tot din piaţa . O voi analiza şi pe aceea, deşi persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere … Achiziţionez de ani de zile brânza de la ea!” , a scris Mădălin Ionescu, pe contul lui de Instagram.

 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.