◀ MONDEN

Ilie Năstase, un nou SCANDAL! Este căutat de POLIȚIE

E.Ş. | 2018-08-07 20:06
Ilie Năstase, un nou SCANDAL! Este căutat de POLIȚIE

Ilie Năstase e implicat într-un nou scandal. Brigitte Năstase a chemat poliţia şi îl acuză pe fosta glorie a tenisului românesc că i-ar fi intrat în casă, pe geam şi ar fi plecat cu nişte haine.

Brigitte Năstase a sunat la 112, anunţând că Ilie Năstase a intrat pe geam în casa sa. Fostul tenismen i-ar fi luat cheia de la casa de la mare şi nişte genţi cu haine.

Poliţia a intervenit la casa lui Brigitte Năstase. Conform procedurii, Ilie Năstase, care, în prezent, este pe litoral, va da şi el explicaţii poliţiştilor.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
07 Aug 2018

PROSTU , A DAT SI TRECUT TOATE AFACERILE LUI , SUB CONTROLUL SI CONDUCEREA , BAGABOANTEI PUSCARIASE . ACUM IL LASA IN PIELEA GOALA SI IL BAGA IN PUSCARIE . DAR NU ESTE CLAR CU TERENURILE DE TENIS , DATE LUI DE CATRE STAT , RELATI PILE LA SMECHERI DIN GUVERNE SI ADMINISTRATE DE BAGABOANTA . NU II VINE DE HAC , DECIT MAFIA LUI MUSTACIOSUL DE TURCANGIUL SEF , CU PILE PESTE TOT .
TENIS
07 Aug 2018

muye a vrut muye a luat de la p5d
AI BELITO BELINI
12 Aug 2018

LA LASAT IN PIELEA GOALA . PE LAUDAROSUL CU 2000 - 3000 DE FEMEI , LA MACIUCA LUI . LA FACUT PRAF TIGANCA PUSCARIASA , PE MARELE PARLAMENTAR PSD . GENERAL CU ONOARE , AL ARMATEI ROMANE . NU A MUNCIT NICI O DATA DE CIT TURNATORI SI JMENURI , CU SEFUL LUI TURCANGIU . LEGATURI SI JMENURI , CU SECU . CINSTE ARMATEI
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.