◀ MONDEN

Cheloo, despre decizia de a deveni RAW VEGAN: Foamea face minuni

Z.P. | 2017-09-13 14:38
Cheloo, despre decizia de a deveni RAW VEGAN: Foamea face minuni

Numerele la care asistă nu sunt singurele ”dileme” care iscă numeroase comentarii între jurații iUmor. Printre conceptele care i-au stârnit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în noul sezon al emisiunii, ce va începe pe 17 septembrie la Antena 1, a fost și decizia de a deveni raw vegan.

Discuția despre mâncare a fost deschisă chiar de Mihai Bendeac, îngrijorat de stilul alimentar al ”colegei sale de bancă”, Delia. ”Dacă am fi siamezi, ce am face?”, a întrebat actorul, dat fiind că artistei îi place să aibă mereu ceva de ronțăit aproape în pauzele emisiunii și îngrijorat că aceste mici gustări ar veni la pachet cu niște kilograme în plus pentru el.

În acest timp, Cheloo nu a putut să nu remarce că tot mai mulți concurenți fac glume la adresa persoanelor care adoptă un regim alimentar raw vegan, vegan, vegetarian sau lacto-vegetaria.

Juratul e de părere că un astfel de subiect este de neînțeles și nu poate concepe ca oamenii să facă atâtea diferențieri în funcție de împărțirea alimentelor.  "Eu cred că pur și simplu unii oameni din lumea asta au prea multă mâncare, comparativ cu alții. Și mai cred că, în general, foamea face minuni!", a declarat Cheloo.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CINE I CHELOO /?
06 Oct 2017

Evreu n om de stiinta vre un inventator ? A e unul care spune repede versuri albe pe o muzica alba si ea Mare scofala!
CIUDATII
12 Oct 2017

Fac ciudatii o emisiune la tv Delia este ciudata si rea chelu este urat si prost bendeac este urat homo si nebun
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.