◀ MONDEN

BOMBĂ. Ilie Nastase se ÎNSOARĂ! A cincea oară

Z.P. | 2019-01-11 14:07
BOMBĂ. Ilie Nastase se ÎNSOARĂ! A cincea oară

Despărțirea de Brigitte Sfăt, cu care a avut timp de opt ani o căsnicie extrem de tumultoasă, i-a dat aripi lui Ilie Năstase (72 de ani). Cuplat rapid cu Ioana Simion (43 de ani), fostul mare jucător de tenis n-a stat mult pe gânduri, adică doar vreo cinci luni, și a cerut-o pe aceasta de soție. Dacă totul va decurge conform planurilor, Nasty se va însuara pentru a cincea oară!

Povestea de iubire dintre Năstase şi Ioana Simion a început în luna august anul trecut, la mare, imediat după ce ex-sportiv divorţase de fosta soţie, Brigitte (41 de ani).

Un prim semn important al dragostei ce i-o poartă partenerei sale a fost făcut de Ilie în urmă cu două luni, când şi-a tatuat numele Ioana pe mâna stângă. Apoi, la câteva săptămâni distanță i-a oferit acesteia un inel în valoare de 15.000 de euro.

Data nunții nu este deocamdată bătută în cuie, însă viitorii însurăței se gândesc fie la 19 iulie, de ziua de naştere a fostului tenisman, fie pe 8 august, ziua în care cei doi s-au cunoscut. 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Ian 2019

CEI CARE NU AU AVUT GAGICI LA TINERETE , din diverse motive, LA BATRANETE SE INSOARA CAT MAI DES CU PUSTOAICE AVENTURISTE............
FREACA MENTA
15 Ian 2019

Ce dracu mai vrea si trintoru asta , care o viata a frecat tiparu si numai afaceri hoate a facut ? Arata stare societati cu 10 000 de generali . Mai mult de cit toata Comunitatea Europeani , cu Licuriciu si China la un loc . Acolo sint bani nostri .
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.