◀ EXTERNE

VIETNAM. Ziua Națională a ROMÂNIEI, sărbătorită la HANOI

Marian Gârleanu | 2018-12-01 23:05
VIETNAM. Ziua Națională a ROMÂNIEI, sărbătorită la HANOI

La Hanoi, în organizarea Ambasadei României în Vietnam, a fost celebrat cu mare fast, la hotelul Melia, Centenarul Unirii tuturor românilor.

Manifestarea, la care au participat peste 300 de persoane, membri ai Corpului Diplomatic acreditați în Vietnam, oameni de afaceri români și asiatici, cetățeni români care lucrează și trăiesc în Vietnam, dar și în Cambodgia sau China.

Oaspeții prezenți la recepția din Sala Mare a hotelului Melia au fost întâmpinați de membrii Ambasadei României, în frunte cu consulul Alexandru Laurian Schipor.

În cadrul recepției au fost rostite alocuțiuni și cuvântări pe tema Zilei Naționale a României, de către oficialii români prezenţi, dar și din partea vietnameză, de către un înalt oficial de la Cabinetul Premierului Vietnamului. De asemenea au fost prezenţi membrii Asociaţiei de Prietenie Vietnam-România, foști studenți vietnamezi care s-au educat și format profesional în țara noastră de-a lungul timpului, în ultimii 50 de ani.

Recepția de Ziua Naţională a fost însoţită de cântece populare şi patriotice româneşti, susţinute de o orchestră şi un taraf popular din județul Gorj. Mâncărurile au fost cele tradiţionale româneşti, iar vinurile au provenit din podgoriile prahovene şi vrâncene.

În cadrul manifestării, românii prezenţi în Vietnam, în marea majoritate intelectuali, au ţinut să aducă mulţumirile lor pentru organizarea manifestării, care a fost una de excepţie.


Mai multe imagini:Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
02 Dec 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.