◀ EXTERNE

Ungaria, despre pactul ONU privind migraţia: NU vom aproba nici măcar un pasaj

Z.P. | 2018-11-28 20:03
Ungaria, despre pactul ONU privind migraţia: NU vom aproba nici măcar un pasaj

Ungaria nu va aproba ''nici un singur pasaj'' din pactul ONU privind migraţia, a declarat ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto (foto), în cursul convorbirilor cu şeful Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţii (OIM), Antonio Vitorino, miercuri la Geneva, relatează agenţia MTI.

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc după întâlnirea cu Vitorino, Szijjarto a precizat că pactul contravine intereselor Ungariei, deoarece el ''mai degrabă încurajează migraţia decât încearcă să stăvilească un astfel de proces'', scrie agerpres.ro.

În opinia lui Szijjarto, pactul ONU, similar cotelor obligatorii ale Uniunii Europene privind migraţia, va fi ''practic egal cu o invitaţie''. El a insistat că în ţările din jurul UE există circa 30-35 milioane de persoane ''a căror situaţie i-ar putea uşor motiva să-şi părăsească ţara natală''.

''Nu vom plăti cursuri pentru migranţi (...), nu vom ascunde faptul că migraţia în masă va avea un impact serios asupra securităţii şi noi nu vom oferi aceleaşi servicii migranţilor ca pentru ungurii plătitori de taxe'', a declarat şeful diplomaţiei ungare.

Ministrul a adăugat că Ungaria ar putea totuşi coopera cu OIM pe teme precum ajutorul pentru creştinii persecutaţi de a se întoarce acasă în Orientul Mijlociu sau lupta împotriva traficului cu persoane.

Aprobat în luna iulie de cele 193 de state membre ale ONU, cu excepţia SUA, ''Pactul global pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată'' urmează să fie semnat la conferinţa internaţională ce se va desfăşura la Marrakech pe 10-11 decembrie. Între timp s-au mai retras din acest pact Austria, Australia, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Elveţia, Israel, Italia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ĂȘTIA DA PATRIOȚI!
28 Noi 2018

Auziți și luați aminte GUVERN PRETINS A FI ROMÂN...cum vorbește și hotărăște UN GUVERN care-și respectă cetățenii, granițele, suveranitatea: ”''Nu vom plăti cursuri pentru migranţi (...), nu vom ascunde faptul că migraţia în masă va avea un impact serios asupra securităţii şi noi nu vom oferi aceleaşi servicii migranţilor ca pentru ungurii plătitori de taxe'', a declarat şeful diplomaţiei ungare. IAT BOULUI DE LA MAE - MELEȘCANU - IA AMINTE JIGODIE TRĂDĂTOARE LA CEEA CE FACI!
DECI,
28 Noi 2018

”NU VOM ASCUNDE FAPTUL CĂ MIGRAȚIA ÎN MASĂ VA AVEA UN IMPACT SERIOS ASUPRA SECURITĂȚII ȘI NOI NU VOR OFERI ACELEAȘI SERVICII MIGRANȚILOR CA PENTRU UNGURII P L Ă T I T O R I DE T A X E ȘI I M P O Z I T E (aș adăuga eu). Iar voi, pentru că nu acționați la fel nu numai cum fac ungurii și alte 12 țări care SE RESPECTĂ ( Austria, Australia, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Elveţia, Israel, Italia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.) ARATĂ CÂT DE TRĂDĂTORI ȘI DE VÂNDUȚI/VÂNZĂTORI DE ROMÂNI ȘI PĂMÂNT ROMÂNESC, SUNTEȚI....HUOOOOO GUVERN ANTI-ROMÂN CONDUS BA PE BUCA STÂNGĂ, BA PE CEALALTĂ (DREAPTĂ), DAR ÎN GENERAL...DE ACEIAȘI ANTI-ROMÂNI, ANTI-NAȚIONALI, NET ÎMPOTRIVA PATRIOTISMULUI!
NATIONALIST ROMAN
28 Noi 2018

BRAVO LOR , SUNT MAI NATIONALISTI SI PATRIOTI CA NOI
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.