◀ EXTERNE

Un ROMÂN a murit într-un accident maritim în Cambodgia. Primele REACŢII

Z.P. | 2018-11-28 19:35
Un ROMÂN a murit într-un accident maritim în Cambodgia. Primele REACŢII

MAE a confirmat că un cetăţean român a murit într-un accident maritim care s-a produs în provincia Sihanouk, Cambodgia. Ambasada României la Hanoi monitorizează cazul şi este pregătită să acorde asistenţă consulară pentru eliberarea documentelor necesare repatrierii. Interesant este că, iniţial, informaţiile despre românul decedat au apărut pe un grup al suporterilor echipei Steaua Bucureşti.

"Ambasada României la Hanoi are în atenţie cazul cetăţeanului român decedat în accidentul maritim produs la data de 27 noiembrie 2018, în provincia Sihanouk, Cambogia. Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la acest caz. În urma demersurilor ambasadei, autorităţile locale au confirmat faptul că victima este cetăţean român", au spus reprezentanţii MAE, într-unrăspuns la solicitarea Mediafax.

"Ambasada României la Hanoi monitorizează cu prioritate situaţia, menţine contactul în permanenţă cu autorităţile locale şi cu familia cetăţeanului român, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în limita competenţelor legale, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi eliberarea certificatului de deces", a completat sursa citată.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.