◀ EXTERNE

Ultimele cuvinte ale lui Bush Senior înainte să moară

Z.P. | 2018-12-03 11:14
Ultimele cuvinte ale lui Bush Senior înainte să moară

Fostul președinte american George H.W. Bush a rostit ultimele sale cuvinte într-o discuție, la telefon, cu fiul său George W. Bush, a declarat CNN o sursă din cadrul familiei.

În discuția avută la telefonul pus pe speaker, fiul i-a spus lui Bush Senior că a a fost ”un tată minunat”. Replica tatălui, ultimele sale cuvinte: ”Și eu te iubesc”.

În ultimele sale ore, Bush a fost întrebat dacă vrea să meargă la spital, unde a fost internat de mai multe ori anul acesta, după moartea soției, Barbara Bush, pe 17 aprilie. El a avut, de-a lungul timpului, mai multe probleme de sănătate, inclusiv o formă a bolii Parkinson.

El nu a vrut să meargă la spital, ci a spus că e gata să se ducă să fie împreună cu Barbara, care i-a fost soție timp de 73 de ani, și cu fiica lor Robin, care a murit de leucemie când era copil.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


2 REPTILE SCâRBOASE
04 Dec 2018

care-și iar (sanchi) LA REVEDERE în mod simbolic-ritualic, ca pentru prostimea de omenire...ei urmând să-și translateze corpul solzos, inima de gheață și sângele rece...posedând alte și alte corpuri! Familie de șerpălăi blestemată! Adevărați EREV-RAV! Ca să vă lămuriți despre ce este de fapt vorba, PRIVIȚI AICI, ȘI ADEVĂRUL,CARE ESTE IISUS HRISTOS, VĂ VA FACE LIBERI, NU ÎNCĂTUȘAȚI ÎN MATRIX-UL ÎN CARE VĂ SCĂLDAȚI PENTRU A NU VEDEA, AUZI ȘI SIMȚII CU ADEVĂRAT CEEA CE URMEAZĂ SĂ VINĂ PESTE NOI LIVE: Russian Clones / Robotoids in America https://www.youtube.com/watch?v=n89aCNndRh0
HOLLYWOOD STARS
04 Dec 2018

stars FROZEN / FREEZE - MK ULTRA | MONARCH PROJECT https://www.youtube.com/watch?v=wJ4mkhQzmm4 O să vedeți mai multe vedetele cum recunosc că-s posedate, că și-au vândut sufletul, unele sunt filmate în plină activitate și dintr-o dată cad într-o stare de prostrație...sunt în altă lume/dimensiune...probabil că-și văd ”mentorii” care i-au ajutat să ajungă celebrii dar să rămână cât mai mult agățați de glorie, publicitate... O să vedeți știriste (din țări diferite) care vorbesc, vorbesc și la un moment dat se manifestă bizar, precum cei care au atacuri bruște de epilepsie, netăvălindu-se pe jos, dar scoțând sunete ciudate, aproape animalice, revenindu-și ulterior; unele, parcă-s conștiente că urmează să intre într-o fază urâtă și speriate, caută să se redreseze ”din mers”, uneori putând face asta, alteori...nu (la min.04:39-04:53 JANA CERMAKOVA, alta, min.4:55-5:04 - SERENE BRANSON vorbind despre Premiile Grammy, o negresă, la min. 5:26, apoi imediat, cu același gen de sunete incontrolabile, din gât... VIKKI VARGAS – Oceanside de la Prime Time News)
O Să VEDEțI
04 Dec 2018

cum își schimbă culoarea ochilor o negresă pe scenă, cum ochii îi ies aproape din orbite, devin bulbucați și albaștrii, de o nuanță băltită, scârboasă, apoși, (min.6,37), și să vedeți cum se manifestă în studiou, pe canapea...cum închide ba un ochi, ba pe celălalt, strâmbându-se nefiresc, nefiind conștient/ă de ceea ce face sau, TOCMAI PENTRU CĂ ÎN FAZA CARE NE ȘOCHEAZĂ PE NOI, de fapt SE ARATĂ EI, AȘA CUM SUNT...NE-UMANI, I-NUMANI! (min.6,49); la min.7,6 una, ca o păpușă stricată, neagră dar boită violent și cu perucă blond-albă recunoaște că în ea este un băiat nebun care trăiește în ea...vedeți săgeata în care arată ochiul stâng care i se schimbă ca poziție, ca și cum ar privi normal, în față, dar cu irisul dintr-o dată albastru, de fapt un bleu spălăcit ca la albinoși, iar pupila subțiindu-se ca la pisici. O arată iar în studiou afirmând că l-a întrebat (pe băiatul nebun ce este în ea) de ce nu pleacă...dar i s-a răspuns că nu se poate, pentru că ”el” este AICI, în ea...pentru un motiv anume!, min.8,8. Apare un mare actor american care, priviți, ascultați și vă cruciți la ceea ce afirmă începând cu min.8,57....”nu sunt eu...este doar un vis...pur și simplu SE ÎNTÂMPLĂ! Ceea se întâmplă, NU ESTE DIN LUMEA NOASTRĂ...Nu contează!„
ÎN ACEEAȘI NOTĂ,
04 Dec 2018

DAR ȘI CU ALTE FIGURI, Celebrities who SOLD their Soul (cică secțiunea Divertisment, dar nu e prima oară când se pune problema serios și pe față) https://www.youtube.com/watch?v=vUEm6YKDZ2Y
APAR îN INTERVIURI,
04 Dec 2018

cu atitudini de roboți, teleghidați, văzând numai ei pe cei cărora și-au vândut sufletul, fiind manevrați, ocultați: Eminem, Zucherberg – fondatorul Facebook care și-arată partea cealaltă a jachetei ce conține un cod satanic marca Illuminatti, Kourtney care stă prostită în scaun, bâguind ceva la genul ”ei” vin...auzindu-se în fundal ”stop talking”, Barbara Bush într-o înregistrare din 1992, cu ochii holbați, bâguind aceeași frază la nesfârșit, Bruce Willis care face la noi reclamă la băutura energizantă HELL cu cap de drac roșu...când era tânăr avea ochii verzi, acum are ochii de altă culoare și sunt apatici, aproape triști și șterși, mai mult MORȚI, Britney Spears, Bill Clinton cu dilia de nevastă-sa, etc..Apoi, pe ditamai stadionul, cântărețul Kanye West cred... spune tare, în microfon, aplaudat frenetic, la scenă largă, deschisă că e conștient prin ceea ce spune, riscându-și, viața, cariera (începând cu min.8:20): RADIO, FUCK YOU! Y’all don’t want to lose again. A lot of people here tonight felt like they lost...You know why? Because y’all been lied to. GOOGLE LIED TO YOU. FACEBOOK LIED TO YOU. RADIO LIED TO YOU. RADIO LIED TO YOU. RADIO, FUCK YOU! I am putting my career, my life, my public-well-standing. At risk when I talk to y’all like this. THIS IS A MOMENT IN THE MATRIX well the bags is Beth. You might not like they ‚ve gotta hear you I hear to Musashi but a faint truth we are all right people we are but sometimes we play the politics to fun and... ”
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.