◀ EXTERNE

E RĂZBOI! Președintele Ucrainei a decretat starea marțială!

E.Ş. | 2018-11-26 18:36
E RĂZBOI! Președintele Ucrainei a decretat starea marțială!

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a semnat un decret prin care impune starea marţială. Astfel, statul vecin este în război până la 25 ianuarie 2019, conform TVR Moldova.

Potrivit documentului plasat pe pagina oficială a Preşedinţiei de la Kiev, Mare Stat Major al Armatei Ucrainene urmează să pună în aplicare mobilizarea parţială a tuturor rezerviştilor.

Decizia privind impunerea stării de război a fost luată la şedinţa Consiliului Naţională de Apărare a ţării după ce nave militare ruse au atacattrei nave ucrainene în Marea Neagră. Navele împreună cu echipajele au fost luate ostatice de ruşi.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Noi 2018

BA DA INAPOI SUDUL BASARABIEI SI BUCUVINA LA TARA LOR DE ORIGINE . LASA DREPTURILE CETATENILOU SI INVATAMINTUL IN LIMBA LOR MATERNA . VEDETI CA SI CEHOSLOVACIA , UNGARIA , POLONIA SI TARILE BALTICE , MAI CER SI EI CEVA . PENINSULA CRIMEIA ESTE DATA DE STALIN - BREJNEV , SA MUNCITI ACOLO . DAR ATI VINDUT PAMINTURILE , LA CHINEZI SI ARABI . SI ASA GUBERNIA VOASTRA ESTE O SOSEA DE TRECERE CU OCCIDENTU DE 2000 ANI . ATI FOST PROSTI CIND A-TI DAT RACHETELE VOASTRE .
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.