◀ EXTERNE

Câte ATENTATE au dejucat autoritățile franceze de la începutul anului

Z.P. | 2017-09-13 09:52
Câte ATENTATE au dejucat autoritățile franceze de la începutul anului

Europa este în ultimii ani sub teroarea atentatelor. Totuși, sunt și atentate care au fost blocate, dejucate. De exemplu, în Franța, cele care au vizat în principal unele cluburi de noapte.

Ministrul francez de Interne Gérard Collomb a declarat marţi, în Camera inferioară a Parlamentului, că un număr de 12 atentate au fost dejucate de la începutul acestui an anului, notează news.ro. Inclusiv unul, pe 22 august, vizând localuri de noapte gay la Paris.

”La 22 august, un proiect de acţiuni violente împotriva unor cluburi de noapte pariziene vizând în special localuri gay” a fost împiedicat, a declarat oficialul atunci când a enumerat diverse proiecte dejucate.

Pe de altă parte, Collomb a adăugat că un proiect de atac vizând funcţionari din cadrul poliţiei ”cu kalaşnikovul” a fost dejucat pe 4 septembrie. Cel mai recent atentat a fost evitat săptămâna trecută, după descoperirea unui laborator clandestin la Villejuif, în apropiere de Paris. Doi bărbaţi care plănuiau să comită un atentat cu exploziv au fost arestaţi duminică şi înculpaţi.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.