◀ EVENIMENT

UPDATE. Veste BOMBĂ despre liderul MISA, Gregorian Bivolaru

Z.P. | 2017-09-13 10:44
UPDATE. Veste BOMBĂ despre liderul MISA, Gregorian Bivolaru

Liderul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, va fi pus în liberate miercuri, în condiţiile în care decizia de eliberare condiţionată luată de Judecătoria Bistriţa nu a fost contestată, astfel că ea a rămas definitivă.

UPDATE 12.41. Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a părăsit Penitenciarul Bistriţa, unde fusese încarcerat în urma condamnării definitive pentru act sexual cu un minor. Acesta a spus jurnaliștilor ce va face de acum înainte: ”Voi vedea. Voi scrie cărţi”.

Gregorian Bivolaru a executat un an şi două luni din pedeapsă la Penitenciarul Bistriţa.

Liderul MISA a fost prins în Franţa în 26 februarie 2016, fiind extrădat în România în 22 iulie, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, primită în 14 iunie 2013, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Iniţial, în aprilie 2012, magistraţii Tribunalului Sibiu l-au achitat pe Bivolaru.

Gregorian Bivolaru a plecat din ţară în august 2004, după ce a fost trimis în judecată, iar opt luni mai târziu a fost prins şi arestat în Suedia, însă a cerut azil politic, iar autorităţile din această ţară i-au acceptat cererea. De atunci, toate solicitările de extrădare au fost respinse de autorităţile suedeze.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BUCURIE IMENSA
13 Sep 2017

Are baba monica julienul cel bubos cu tante valeria Deacum sa te tii distractie nene
AISIK.TYIREA
13 Sep 2017

Halal si traiasca (pana ieri) minunata noastra justitiune care elibereaza po.po.narul-po.po.narilor, porofesorul monikutzei si a altor ka.ka.nari in "post mare" !
ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
LEVST.
13 Sep 2017

Gregorian Bivolaru a fost eliberat din inchisoare: Vrea sa scrie carti si n-are de gand sa dea Romania in judecata Liderul MISA___------_____Bine ca a scapat necastrat, asta o sa-l faca sa turbeze si mai mult pe "prietenul" sau( fost discipol mazilit sau tradator al "cauzei"), adica pe marele recuperator, mihai rapciuga, mare a vocat al bucurestilor...(plus birou la Londra!!!)
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.