◀ EVENIMENT

S-A RĂZGÂNDIT! Tudorel Toader aruncă BOMBA despre amnistie și grațiere: ”Să eliminăm ABUZURILE”

E.Ş. | 2018-12-04 20:06
S-A RĂZGÂNDIT! Tudorel Toader aruncă BOMBA despre amnistie și grațiere: ”Să eliminăm ABUZURILE”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că un act normativ privind amnistia şi graţierea nu este un act de clemenţă pe care „şi-l doresc doar unii”, transmite Agerpres.

„Acum, să vă dau un răspuns pe care chiar aş vrea să-l luaţi doar în limita răspunsului. Să nu vă imaginaţi că un astfel de act de clemenţă şi-l doresc doar unii”, a afirmat Tudorel Toader, marţi, la Bruxelles.

Ministrul Justiţiei a apreciat că în România „justiţia începe să se aşeze în matca ei constituţională, spuneam altădată, şi e valabil şi astăzi”.

„Întrebaţi oficial şi neoficial, nu între justiţiabili, care vă vor spune aşa ceva, chiar şi între magistraţi, pentru că lucrurile, repet, încep să intre în matca lor constituţională şi, până la urmă ăsta e obiectivul pe care eu mi l-am propus. Să eliminăm abuzurile, să eliminăm temerea românilor că pot fi deduşi judecăţii chiar nevinovaţi fiind şi veţi spune: de unde? Păi, din faptul că avem de ordinul sutelor de achitaţi şi, ceea ce este bine, dacă sunt nevinovaţi, ceea ce este rău dacă au fost trimişi în judecată, urmăriţi penal, eventual arestaţi şi ţinuţi în puşcărie. Eu nu vreau să scape cel vinovat, dar nu vreau să fie tras la răspundere cel care nu este vinovat. Deci, să nu scape cel vinovat şi să nu fie tras la răspundere cel nevinovat”, a mai spus Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei participă alături de premierul Viorica Dăncilă şi alţi miniştri la o întâlnire cu europarlamentari PSD şi ALDE la sediul Reprezentanţei Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE, înainte de reuniunea de miercuri a Guvernului României şi a Comisiei Europene.

Potrivit surselor G4Media.ro, ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar fi dispus să-și dea avizul de legalitate pe ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea, cu condiția ca actul normativ să fie inițiat de alt minister. Potrivit acestora, una din variante ar fi ca secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, să inițieze OUG-ul, dar în această situație ar fi nevoie de modificarea HG-ului care stabilește modalitatea de inițiere și avizare a actelor normative. Toader nu a răspuns întrebărilor G4Media.ro până la ora publicării acestui material.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIS
05 Dec 2018

Veti sfarsi in foc bai ministrul dement al infractorilor.franta este mic copil pe linga ce se va intampla in romania.voi sunt deja la cosul de gunoi al istoriei acolo unde va este locul.sa nu fie uitata nici o sluga a infractorului periculos dragnea.nu vedeti ca nu va mai baga nimeni in seama.nu mai scapa lumea de voi mutantii genetici ai sec 21.ce veti face bai ratatilor cum veti mai trai in romania ca se apropie streangul de gatul vostru jegos si plin de bube cu puroi urat mirositor.stati ascunsi in gauri de sobolani.
@MAFIS NAZI
05 Dec 2018

Bravo domnule Toader La gunoi cu stoarfele naziste hoate La gunoi tradatorii si vanzatorii tarii La gunoi cu drogatii si spiralatii si bautorii de pisat Li s a urcat pisatul la creere si judeca deviat
@MAFIS NAZI
06 Dec 2018

Bă obsedatule! De ce e nevoie PE PRAFUL ĂSTA să dea drumul la tâlhari și violatorii? Ca să te simți tu bine, împreună cu gașca de infractori politici? Îți place că vor dă năvală pe stradă, în case infractorii periculoși? EȘTI CU CAPUL, SAU CE?! Dacă ai avea din familie/neam o femeie violată de un derbedeu și i s-ar da drumul pe motivul că n-au condiții decente și de frica răspunderii în caz de CEDO, CUM CREZI TU CĂ SE SIMTE VICTIMA? Așa cum bați apropouri despre dementul de Bivolaru, DE CE NU NE DAI NIȘTE NUME DE JUDECĂTOARE CARE S-AU PROSTITUAT ÎN GRUP ȘI AU BĂUT PIȘATUL DE LA UNUL, LA ALTUL...ȘI, de ce nu sari la GÂTUL tuturor foștilor miniștri de ”justiție” din 90 încoace, care s-au kk-t pe ei, au mâncat banii, deturnându-i de la adevăratul, realul scop (construirea de centre de detenție) CA SĂ NU SE MAI AJUNGĂ LA CEEA CE S-A AJUNS AZI...ȘI, DE CE NU CERI GURISTULE CU CLANȚA MARE, CA JUDECĂTORII SĂ RĂSPUNDĂ PENTRU TOATE JUDECĂȚILE ”DE VALOARE”, ȘI NU NOI...POPORUL ROMÂN!!! Aștept răspuns, dacă ai coaie!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.