◀ EVENIMENT

Toader, despre numirea şefului DNA: Am primit refuzul preşedintelui şi examinăm cu mare atenţie

Z.P. | 2018-12-03 15:41
Toader, despre numirea şefului DNA: Am primit refuzul preşedintelui şi examinăm cu mare atenţie

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a evitat luni să spună ce demersuri va face după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea în funcţia de procuror şef al DNA a Adinei Florea, pe care Toader a propus-o în urma celui de-al doilea concurs organizat pentru şefia Direcţiei.

Întrebat luni, la ieşirea de la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii, dacă după refuzul lui Klaus Iohannis de a o numi în funcţia de procuror şef al DNA pe Adina Florea va relua procedura, va face altă propunere sau va contesta la CCR decizia preşedintelui României, Tudorel Toader a evitat să dea un răspuns tranşant.

„Suntem în perioada în care am primit refuzul preşedintelui şi examinăm cu mare atenţie" a spus ministrul Justiţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a respins în 21 noiembrie numirea Adinei Florea la conducerea DNA. De asemenea, şeful statului a respins alte patru numiri pentru funcţii de conducere în Parchetul ICCJ şi la DIICOT. În toate cele cinci cazuri, preşedintele a considerat că nu sunt întrunite condiţiile de legalitate. "Mă surprinde faptul că a terminat de citit şi de înţeles aşa de repede!", a declarat atunci ministrul Justiţiei Tudorel Toader.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RO TARA FARA ROST
03 Dec 2018

https://www.stirisinoutati.ro/istoria-se-repeta-444-milioane-euro-impartiti-fermierilor-europeni-zero-bani-pentru-romania/?fbclid=IwAR1f6Q2fo5q_zrkjluM3SUaCoZKF0_gLtirEQAb1C-dIfkYUpdmwZMPEhDY
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.