◀ EVENIMENT

SCANDAL în biserică: Trei preoți, CONDAMNAȚI la ÎNCHISOARE pentru șantaj

E.Ş. | 2019-03-14 17:57
SCANDAL în biserică: Trei preoți, CONDAMNAȚI la ÎNCHISOARE pentru șantaj

Scandal în Biserica Ortodoxă Română. Trei preoți acuzați că l-au şantajat pe fostul episcop Corneliu Bârlădeanu și-au primit, joi, sentințele, anunță Agerpres. De asemenea, cei trei au primit şi interdicţia de a profesa ca preoţi pe o perioadă de cinci ani.

Jitaru Sebastian Cristi, fost preot arhimandrit la Catedrala Episcopală Huşi, a primit o pedeapsă de 3 ani şi şase luni în regim de detenţie.

Damian Gheorghe, fost preot de caritate la Spitalul Judeţean Vaslui şi Bumbu Răzvan Mihail, fost preot paroh la Parohia Văleni, au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu executare.

Amintim că un scandal a izbucnit în iunie 2017 la Episcopia Huşilor.  Corneliu Bârlădeanu, pe atunci episcop al Huşilor, a reclamat la DNA că este şantajat de trei preoţi care spun că au o înregistrare cu el în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o persoană de același sex, se pare un elev de la Seminarul Teologic Huşi, actualmente preot.

Cei trei oameni îi cereau funcții înalte pentru a nu da presei caseta.

Ei au fost reţinuţi pe data de 15 iunie 2017, fiind acuzaţi de şantaj. Ulterior, aceştia au fost plasaţi în arest la domiciliu şi eliberaţi sub control judiciar.

În același an, fostul episcop al Huşilor, pe numele de mirean Corneliu Onilă, s-a retras la Mănăstirea Văratec.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE Să SPUN!
14 Mar 2019

Politicienii infractori, penali...huzuresc prin țările calde, ori sunt ”condamnați” cu suspendare, la domicil...ca să nu se streseze, iar pe cei trei care l-au dat în vileag pe satană ăsta care-și zicea episcop, siluind ucenici cu/prin păcate asemenea celor din Sodoma și Gomora, sunt trimiși în pușcărie! Bine-nțeles că s-au lepădat de ei, cum au făcut și cu preotul Corogeanul, ca niște lași și împuțiți ce sunt! Eu știam că, așa cum există Tribunalul Militar, așa există Consistoriu BOR pentru condamnarea cazurilor între/dintre cei băgați în Cler! De vină sunt tot tartorii ăia mari CARE ȘTIAU DE ISPRĂVILE SATANEI DE CORNELIU ONANILĂ ȘI AU TĂCUT, DIN ”BINECUVÂNTATE” PRICINI...MATERIALE, BĂNEȘTI! Uitați-vă numai la fața diavolului ăsta care a comis-o de nu știu câte ori...am înțeles din înregistrări și mărturisiri, că-i punea să se spele, să se parfumeze înainte...după aia, accepta și țărănoi! HUOOOO UNUI ASTFEL DE ANIMAL SMINTITOR, CORUPĂTOR!
ANONIM
15 Mar 2019

acest paraziti-borfasi numiti popi si tarcovnici sunt cele mai scarboase creatupi ale pamantului!!!! vand iluzii si locuri in rai alienatiilor mintali si credulilor care se inchina la ei!!!!! si au salarii uriase platite de statul roman pentru 2 ore pe saptamana de munca "grea". sunt peste 20 000 de biserici si se construiesc in continuare plus catedrala hotiei neamului care in final o sa coste cel putin 1 miliard de ieuro, majoritatea bani de la stat. spitale construite zero.
ANONIM
15 Mar 2019

E plin de asti peste tot. Spurcacirea aceasta am vazut-o in beserica greco-catolica la unu ce ar fi renuntat sa fie popa cu sotie, pt a fi "parinte spiritual" adica poponar. Dp ce ajunse popa, ii lua ca episcopu, tot asa pe cei din seminariu. Cine are ochiul format ii percepe,mie in vremea liturghiei mi se intampla sa ii citesc info din structuri si asta stia ca se petrece in acel moment si a intors capul taman la mn cu ura si ciuda ca e dat in vileag. Apoi mental m-a intrebat ce am la gat. Aveam ceva informat prin ruga, un mic dar de protectie, nu stiam ca va functiona si cu putere investigationala. La privit si cu ochii a extras puterea din micul dar ce apoi a ramas nefunctional. Am vb apoi cu o tipa ce vindea ziare in frig. Mi-a spus ca lucrase la ortodocsi in seminariu, dar ca a plecat scarbita de ceea ce vedea acolo: popii insurati veneau sa invete tainele sexului anal cu seminaristii! Biata femeie, ca mama n-a putut suporta sa vada sodomie organizata si, a preferat sa stea in frig sa vanda ziare!
ANONIM
15 Mar 2019

CODURILE ETICII profesionale trebuie elaborate pentru toate institutiile si autoritatile statului care in 30 de ani au fost decazute in DISOLUTIE.
PRIMUL ANONIM...
15 Mar 2019

iluzii ai tu în capul tău ăla sec! Dacă nu crezi în Rai, Iad, Dumnezeu, e FIX treaba ta! Iar dintre popi, există și preoți adevărați!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.