◀ EVENIMENT

Ministrul Justiției a DECIS: E de acord cu o comisie de anchetă pentru arhiva SIPA

E.Ş. | 2017-09-12 19:38
Ministrul Justiției a DECIS: E de acord cu o comisie de anchetă pentru arhiva SIPA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se declară de acord cu înfiinţarea unei comisiei parlamentare de anchetă pe tema arhivei SIPA (fostul serviciu secret al Ministerului Justiţiei), aşa cum a anunţat marţi Liviu Dragnea.

"Nu am ştiut ce a declarat domnul preşedinte Dragnea, dar dacă nu-mi spuneaţi, şi bine făceaţi, vă spuneam acelaşi lucru. De când am deschis subiectul arhivei SIPA, am spus acelaşi lucru: dorinţa mea este ca, respectând legea, să dispară această temere care planează în legătură cu arhiva, să avem comisie, să avem proceduri legale, transparente. După mine, e bună orice soluţie legală care să închidem capitolul SIPA, respectând procedurile. (...) Cu privire la arhiva SIPA, sunt două lucruri separate. Avem o comisie cu oameni care au certificat ORNISS, să poată avea acces la secrete, şi care se află încă în perioada de inventariere, de început a activităţii. În legătură cu posibile scurgeri de informaţii, documente, există un dosar la DIICOT şi nu mă întrebaţi pe mine ce face DIICOT cu dosarul", a declarat Tudorel Toader.

"Am primit o solicitare pentru a infiinta o comisie de ancheta parlamentara cu privire la activitatea si arhiva SIPA. Eu sustin aceasta propunere si cred ca, maine sigur nu, pentru ca nu putem la Birourile Permanente reunite, dar saptamana viitoare vom propune si vom aproba infiintarea unei comisii parlamentare de  ancheta pe situatia de la SIPA", a declarat Liviu Dragnea, marţi, la Parlament.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STRATEGU
13 Sep 2017

O COMISIE PARLAMENTARA FORMATA DIN SEMIDOCTI SI IDIOTI ALESI DE CATRE DEBUSOLATII si SENILII, Ro nu poate face decat ceea ce au facut toat comisiile de kkt de pana acum sa politizeze situatia. NUMAI UN CONTROL CIVIL INDEPENDENT EFECTUAT DE CATRE SPECIALISTI (autorizati ORNIS) A TUTUROR INSTITUTIILOR SI AUTORITATILE STATULUI POATE DETERMINA O SOCIETATE UMANA SA AJUNGA LA STADIUL UNEI DEMOCRATII CONSOLIDATE IN RO , asa cum se intapla in tarile civilizate ale lumii.
DEBUSOLAT SI SENIL
13 Sep 2017

Esti tu postac nebun bautor de urina Tu cand te droghezi nu esti senil asa i?Esti frechTu cand postezi sub influenta dementei tale esti frech Mergi dracului la spital japita!!!! !
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.