◀ EVENIMENT

Iohannis AVERTIZEAZĂ: OUG pe amnistie și grațiere ar fi o CATASTROFĂ

E.Ş. | 2018-11-29 17:59
Iohannis AVERTIZEAZĂ: OUG pe amnistie și grațiere ar fi o CATASTROFĂ

Adoptarea unei ordonanțe de urgență pe amnistie și grațiere ar fi o catastrofă pentru România, a declarat miercuri președintele Klaus Iohannis.

„O astfel de ordonanță care privește amnistia și grațierea unor politicieni până la urmă ar fi o catastrofă pentru România”, a spus șeful statului, întrebat de ziariști cum comentează informațiile legate de o astfel de ordonanță.

Șeful statului a comentat că, dacă PSD vrea să dea ordonanță pentru amnistie „ca să-l scape pe infractorul Dragnea de pușcărie”, aceasta este o „abordare anti-românească”, amintind totodată și de declarațiile ministrului de finanțe privind permisele de muncă pentru români. Președintele a amintit de momentul OUG 13 care a dus la manifestații ample de stradă la începutul lui 2017 și a făcut apel „la politicienii din PSD care sunt lucizi ca să întreprindă orice consideră ei ca o astfel de OUG să nu iasă din Guvern”. „O astfel de ordonanță ar declanșa o criză politică fără precedent”, a spus Iohannis.Șeful statului a completat că va face tot ce poate din poziția de președinte să nu se ajungă la o situație de acest tip. 

Iohannis a mai spus că, dacă s-ar pregăti o astfel de Ordonanță, s-aș aștepta să fie informat. Întrebat dacă o va chema pe Dăncilă la Cotroceni, Iohannis a răspuns: "Dacă se consolidează această informație, sigur că da".Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Noi 2018

Să mori tu ca ar fi o CATASTROFĂ...hai sa o dea si sa vedem ....poate scăpăm de tine , sterpule....nimic nu lasi după tine decat dosare penale ale sterpei....
BOLSEVICII
29 Noi 2018

Singurul tzel al mafiei psd-alde este scaparea de puscarie a borfasilor draKnea si mascariceanu. Pe langa aceste doua gunoaie. politice se urmareste si scaparea de puscarie a borfasului vâlcov , amnistie pentru puscariasul voiculescu responsabil cu propaganda psd si salvarea ''STERPULUI '' ILICI LENIN iliescu care a ucis pestd 1000 de tineri in '89 . Dupa modelul ''STERPILOR'' ion si nina iliescu , cri.inalul dragnea hot din baniide hrana a orfanilor , a gazat 110000 de romani pasnici in 10 august. P.E a adoptat rezolutia in care se stipuleaza ca mercenari ai mafiei la ordinul hotului nr1 al Romaniei a batut si gazat oameni pasnici. Guvernul mafiot psd-alde este obligat prin H 2 din 2012 a CCR semnata de bubosul t.t. sa abroge toate far-de-legile date de organizatia mafiota anti-romaneasca psd.
@ BOLSEVICI
29 Noi 2018

Frumoasa documentare ai ...demnă de servicii( sper ca nu de spp !)... sa inteleg ca nu te deranjează activitatea acestui turist nazist( spun asta după modul cum pornește din călcâie acest STERP)....Poti sa spui ca si sterpii pomeniti de tine au vândut copii altora ptr onorarii...poti sa spui ca si ei au luat case cu acte false ...poti sa spui ca si ei au retrocedat case precum ASTA al tau la nazisti ??? Hai dezvolta AVORTONULE ( asta o cazul ca nu te.a pus pahonțu sau alti sefi de servicii!!)
@@ BOLSEVICII
30 Noi 2018

Gunoiule bolsevic , ai creerii spalati bine de haznaua 3 sau esti infractor ca draknea si mascariceanu. '' STERPUL'' ILICI LENIN iliescu nu a vândut copii , I-A UCIS IN '90 (peste 1000 ) Urmasul acestui criminal , puscariasul draknea A UCIS 59 COPII DE RUJEOLA SI INFECTAT ALTE 15000 . A CONTAMINAT CU STAFILOCOC AURIU BEBELUSII DIN MATERNITATI CONDUSE DE POLITRUCI PSD SI A GAZAT 111000 DE ROMANI PASNICI UNDE ILIE GAZEA SI-A PIERDUT VIATA. PUSCARIASUL draknea A AMANETAT VIITORUL ROMANIEI PRIN IMPRUMUTURI EXTERNE DUCIND DATORIA ROMANIEI LA 100 MILIARDE EURO. PUSCARIASUL draknea aGONIT DIN ROMANIA IN DOAR DOI ANI 200000 DE TINERI CALIFICATI. PUSCARIASUL draknea A IZOLAT SI BATJOCORIT POPORUL ROMAN PE PLAN EUROPEAN ( vezi mcv si rezolutia PE ). PUSCARIASUL draknea a schimbat 3 GUVERNE DE ANALFABETI DISTRUGÂND ECONOMIA , SANATATEA , INVATAMINTUL. PUSCARIASUL draknea MITUESTE POPULATIA SARACA SI ANALFABETA PENTRU A SCAPA DE PUSCARIE. TOATA ACEASTA MITA DISPARE IN CEA MAI MARE INFLATIE DIN U.E. 5,6%. PUSCARIASUL draknea aDUS ROBORUL LA MAXIM ISTORIC 3,7%. PUSCARIASUL draknea A OBLIGAT BARONII SA MAREASCA TAXELE LOCALE CARE SI ELE ANULEAZA POMENILE DEMENTULUI. PUSCARIASUL draknea A ELIBERAT 9000 DE BORFASI CA EL DIN PUSCARII MARIND INFRACTIONALITATEA. MAI VREI COPROFAGULE . ?????
@ BOLSEVICI
30 Noi 2018

Frumoasa documentare ....demnă de SECURISTII formați de ceausescu din avortonii fără creier.....numai tu si nazistul pomeneniți de gazare( ca la ausvitz)...dacă zici ca a fost gazare uităte la ce a fost azi in bruxelles....tot gazare ??? Asta se intampla peste tot unde nu se respecta legea...unde nimeni nu isi asuma ...unde numai lasii se lasă manevrati...iar de " mortul " de care pomenești iti doresc sa ai soarta lui ....adică sa mori din boala lui....adica negazat ....esti o scârbă manevratå....aste se intampla cu copiii făcuți la băutură din părinți alcoolici....mai bine făcea mata un cacat decat sa te fete pe tine ...poate cacatul ala ar fi fost bun ptr ingrasamant la mormântul mortilor tai ....ALUPIGUS
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.