◀ EVENIMENT

Eduard Hellvig, noi DEZVĂLUIRI: Ce ROL a jucat SRI la protestele din 10 august

E.Ş. | 2018-09-13 21:34
Eduard Hellvig, noi DEZVĂLUIRI: Ce ROL a jucat SRI la protestele din 10 august

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a fost audiat joi timp de aproape 9 ore în comisia de control al activităţii SRI. În cadrul acestei audieri, Hellvig a dat şi mai multe informaţii despre rolul pe care serviciul secret l-a jucat în coordonarea felului în care autorităţile au gestionat mitingul diasporei din 10 august.

Preşedintele comisiei de control, Claudiu Manda, a dezvăluit după audieri că pe lângă faptul că SRI a trimi o notă cu o zi înainte de miting şi au existat mai multe comunicări, SRI a avut şi un om la centrul de comandă.

"Una dintre informări viza posibilitatea ca la acest miting să escaladeze şi să apară violenţe. Prima notă a fost trimisă pe data de 9 către mai multe instituţii şi structuri, beneficiari. Înainte de 9 au mai existat comunicări, dar o sinteză către MAI, Jandarmerie, consilierul preşedintelui a fost pe 9. Au fost chiar două pe 9. Următoarele au fost în timp real, SRI având om la centrul de comandă", a declarat Claudiu Manda, conform B1tv.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
13 Sep 2018

MULTE SERVICII SI SALARIATI , FRECATORI DE BASTOANE MAI ARE SI TARA ASTA . BINE INTELES PE SALARI SI PENSII SPECIALE , DE LA STAT
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.