◀ EVENIMENT

Dragnea a dat piept cu PROTESTATARII la ieșirea de la Parchet. Cum a decurs totul

E.Ş. | 2018-09-14 20:16
Dragnea a dat piept cu PROTESTATARII la ieșirea de la Parchet. Cum a decurs totul

Liviu Dragnea a fost întâmpinat de protestatari după ce a ieșit de la Parchetul General, acolo unde a fost audiat aproximativ o oră.

Protestatarii au scandat împotriva lui și l-au apostrofat.

"Nu vă ajunge cât ați furat domnule Dragnea," i-a strigat o protestatară.

"Eu? Ce am furat eu?", a răspuns Liviu Dragnea.

Iată ce i-au mai scandat protestatarii:

"Penalule!"

"La pușcărie vrem dreptate pentru țară. Să-ți fie rușine."

"Trebuia să fii împușcat pentru cât ai furat.

"Să gazezi niște copii / Cât de javră poți să fii"

"La pușcărie. Hoțule. Penalule."

"Ciuma roșie" "Cătușeleeeee! Vi le facem cadou!"

În vacarmul creat, președintele PSD a fost flancat de polițiști și a reușit să ajungă cu greu la mașina care îl aștepta.


Galerie media:




Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
14 Sep 2018

Dragnea a dat piept cu drogatii care au aruncat cu urina ,bunul lor cel mai de pret pe care il beau non stop si apoi se drogheaza
MACACPEDRAC-NEA
15 Sep 2018

ASTA NU A FOST O BAIE DE MULTIME , A FOST DOAR UN DUSULET . TE IUBESC ROMANII DE MOARTE BAI JIGODIE ORDINARA . VINO SINGUR IN PIATA VICTORIEI , ROMANII I-TI VOR ARATA DR GOSTEA LOR FATA DE TINE .
@ ANONIM
15 Sep 2018

CRED CA MATA SI TACTU AU FOST DROGATI CIND AU PROCREAT UN OLIGOFREN CA TINE . AI FOST BOTEZAT IN PISAT , ASTA TE URMARESTE TOATA VIATA BAI MINCATORULE DE CACAT . MORI IN CHINURI NENOROCITULE SI PUPA-L IN CUR PE DRAGNEA SI CIUMA ROSIE .
ANONIM
15 Sep 2018

Ce dihanii drogate si urate isi fac aparitia indata ce apare Dragnea !de ce oare ?Pe zbanghiul ala care ii facea gaozari si le a taiat pensiile si salariile il iubesc! Ce specimene sucite si anapoda populeaza,, plaiul nostru drag ''! Drogati si fara dinti ,scapati de la nebuni !!
MARGINEAN LAURENTIU
15 Sep 2018

Gresesti ,ultimul anonim! Pe dl Constantinescu dupa cate spun batranii l au stropit cu cerneala tot niste indivizi dementi ca astia,asa ca .....
CE AU CU DRAKNEA ?
15 Sep 2018

De la venirea la putere a mafieipsd-alde inflatia a crescut la 5,6% , roborul la maxim istoric 3,6% , taxele si impozitele locale marite , supraacciza la combustibil , 18000 de PFAuri inchise , 59 de copii morti de rujeola , spitalele pline de infectii nosocomiale , invatamantul fara manuale sau tiparite gresit de clientela de partid , solile fara autorizatii de functionare , cresterea pretului la gaze cu 5,6% cresterea pretului la alimente , pensii speciale pentru borfasi ,indemnizatii marite la etrem in primarii , nici un metru de autostrada construit , fonduri europene 0 ( vezi declaratiile corinei cretu -psd ), izolarea Romaniei in plan extern , deficitul comercial dus la peste un miliard de euro, datoria externa dusa la 100 miliarde euro , taierea investitiilor , guvernul dancila s-a imprumutat de 4,1 miliarde euro in ultimile 7 luni din 2018 , bani de pensii si salarii din imprumut intern cu dobanzi mari care le vor deconta generatiile viitoare.
KALMANOVICI
15 Sep 2018

haliti la ka.ka.t, fekalofagilor pe melodia cantata de "putoarea" sekuristica care impute tot ce atinge !
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
15 Sep 2018

IAR DRAGNEA SPUNE ; STATI LINISTITI . PARTIDUL = PSD = ESTE PROIECTAT SA REZISTE CHIAR DACA AR CADEA PE EA TOTI SATELITI AMERICANI . IAR VOI PROSTIMEA DORMITI LINISTITI , NOI FURAM PE STRADA CEALANTA CU POLITIA CARE NE PAZESTE
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.