◀ EVENIMENT

Dosarul lui Dragnea, AMÂNAT! Activitatea completurilor de 5 judecători ale ÎCCJ este blocată

Z.P. | 2018-12-03 10:01
Dosarul lui Dragnea, AMÂNAT! Activitatea completurilor de 5 judecători ale ÎCCJ este blocată

Dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este judecat în apel, a fost amânat pentru 14 ianuarie.

Dosarul lui Dragnea, amânat pentru 14 ianuarie. La aceeași dată vor fi rediscutate toate cauzele care au fost astăzi pe rolul completului de 5 judecători în materie penală. Măsura este o premieră pentru ÎCCJ, după decizia Curții de Apel București care a suspendat tragerea la sorți a noilor completuri de 5 magistrați, ca urmare a unei solicitări a lui Liviu Dragnea.

După decizie, ÎCCJ a anunțat că vor fi amânate toate cauzele din 03 si 10 decembrie.

Cel mai probabil, procesul se va amâna, având în vedere deciziile luate recent de Curtea Constituţională şi Curtea de Apel Bucureşti în legătură cu tragerea la sorţi a completurilor de cinci judecători, printre care şi cel care dezbate dosarul lui Dragnea.

De altfel, săptămâna trecută, Instanţa supremă a anunţat că există un blocaj în funcţionarea completurilor de cinci judecători, care nu-şi pot desfăşura activitatea.

Majoritatea magistraţilor de la ICCJ s-a exprimat în sensul că la şedinţele de judecată planificate pentru datele de 3 şi 10 decembrie, completurile de cinci judecători să acorde noi termene de judecată pentru ianuarie 2019.

Pe 21 iunie, Înalta Curte l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvărşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul DGASPC Teleorman, care viza angajarea fictivă a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu apel.

Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul organizaţiei PSD Teleorman.

DNA susţine că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea coordona şi controla activitatea DGASPC Teleorman, instituţie în cadrul căreia au fost încadrate Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Procurorii afirmă că Liviu Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman.

Dragnea mai este acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RO TARA FARA ROST
03 Dec 2018

https://www.stirisinoutati.ro/istoria-se-repeta-444-milioane-euro-impartiti-fermierilor-europeni-zero-bani-pentru-romania/?fbclid=IwAR1f6Q2fo5q_zrkjluM3SUaCoZKF0_gLtirEQAb1C-dIfkYUpdmwZMPEhDY
ăSTA,
03 Dec 2018

ori s-a kk-t în scăldătoare, ORI ÎI ARE LA MÂNĂ PE TOȚI, INCLUSIV PE STATUL PARALEL CU CAre MÂNCA, BEA ȘI SE SFĂTUIA (NU SE SFĂDEA, CUM A DAT DE ÎNȚELES ”LA ARĂTARE”), DAR ȘI PE JEGOȘII ĂIA LAȘI DE JUDECĂTORI, KK-ȚI LA CUR DIN CINE ȘTIE CE/CÂTE MOTIVE! ALTE LEPRE MÂNCĂTOARE DE BANI ȘI PENSII SUPER-NESIMȚITE! MARRRRRRRRȘȘȘȘ LA GROAPA DE GUNOI CU VOI!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.