◀ EVENIMENT

Băsescu FACE PRAF Raportul Comisiei de anchetă a alegerilor: ”Falsuri”

E.Ş. | 2018-02-12 17:41
Băsescu FACE PRAF Raportul Comisiei de anchetă a alegerilor: ”Falsuri”

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, luni, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, că raportul Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 decredibilizează Parlamentul "prin falsurile" pe care le introduce în opinia publică.

"Astfel de rapoarte nu fac bine nici democraţiei şi nici Parlamentului pentru că îl decredibilizează prin falsurile pe care vrea să le introducă în opinia publică", a afirmat Băsescu, la dezbaterea din plen asupra raportului comisiei de anchetă.Băsescu s-a referit şi la afirmaţiile deputatului Liviu Pleşoianu, potrivit cărora statul paralel este sufrageria lui Gabriel Oprea."În legătură cu afirmaţiile deputatului Pleşoianu care vedea în seara de 6 decembrie 2009, dar şi ieri seară, statul paralel, vine o întrebare firească: Dar la K2 întâlnirile repetate între Dragnea, Ponta, Maior, Kovesi şi Coldea nu sunt stat paralel? Dar întâlnirile repetate Dragnea, Ponta, Kovesi, Maior şi Coldea nu sunt tot stat paralel la T14? Mă tem că faceţi o construcţie eronată vizavi de statul paralel şi uitaţi că la alegerile din 2009, în condiţiile în care vă permiteţi să sugeraţi existenţa unui grup infracţional, uitaţi că acest grup infracţional la alegerile din 2009 era Voiculescu, cu trustul Intact, era Vântu cu trustul Realitatea, era Patriciu cu trustul Adevărul. Uitaţi cumva sinergia dintre Geoană, PSD şi acest grup care s-a dovedit a fi infracţional? Pentru că şi Voiculescu şi Vântu au fost între timp condamnaţi", a spus Traian Băsescu, citat de .El a susţinut că, în 2009, Mircea Geoană a pierdut alegerile din cauza PSD."Pot spune că Geoană a pierdut alegerile din două motive: în primul rând, nu pentru că a existat un grup infracţional la PDL, a pierdut pentru că numai un partid lipsit de experienţă poate să scoată în bătălia pentru prezidenţiale pe unul pe care tocmai îl bătusem la competiţia de la Primăria Capitalei, fără niciun grup infracţional. Dumneavoastră l-aţi pus pe Geoană să-l bat şi a doua oară. E problema dumneavoastră. Marea problemă pe care o aveţi este că Geoană probabil simte nevoia să se spele de mai multe ori pe zi, drept pentru care, după ce a plecat de la trustul Antena, s-a oprit direct în jacuzzi de la Vântu acasă, de asta aţi pierdut şi nu că au fost grupuri infracţionale în PDL, ci la voi au fost grupurile", a adăugat Băsescu."Vă spun la toţi: L-am bătut pe Geoană de l-am rupt, pe bune", a mai spus Traian Băsescu.Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat, luni, o hotărâre privind aprobarea raportului Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009 cu 205 voturi "pentru", 94 "împotrivă" şi 24 de abţineri.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Feb 2018

sTATULPARALEL ESTE SUFRAGERIALUI OPREA aSA ESTE
UDREA PRESEDINTE BERCEA PREMIE
12 Feb 2018

bah marinelule....hai sa organizam GALA BuTE......va bateti in direct la GHITZA-TV.....fara manusi
DRAK CIACAR
12 Feb 2018

Zbanghiule dement !Chior psihopat! stii cemeriti?Meriti sa fii legat si dus ori la spital ori la puscarie!
ANONIM
12 Feb 2018

O sa ti iasa ingamfarea pe nas psihopatule!Vei da socoteala de toata nebuneala asta creata de tine si leprele tale pe care le ai facut sefi peste justitie Ai transformat justitia intr o rafuiala a dobitocilor pusi de tine cu restul justitiei si restul populatieiCum ai facut cu familia ta pe care i ai transformat in hoti si mafioti penali asa ai facut si cu justitia Hahalera dementa
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.