◀ EVENIMENT

Băsescu a găsit CHEIA atacului din Siria: ”A fost o operațiune de RUTINĂ”

E.Ş. | 2018-04-14 18:45
Băsescu a găsit CHEIA atacului din Siria: ”A fost o operațiune de RUTINĂ”

Fostul președinte Traian Băsescu a spus sâmbătă, într-o intervenție telefonică la România Tv, că atacul desfăşurat de SUA, Marea Britanie şi Franţa împotriva Siriei a fost o „operațiune de rutină”.

„În opinia mea, a fost o operațiune de rutină și de testare a noilor capacități tehnice în Siria. O testare la care Federația Rusă a spus: nu mă bag. Mi-este greu să cred că Damascul nu este apărat de bateriile antirachetă puse la dispoziție de Federația Rusă și totuși nicio rachetă aliată nu a fost lovită, nu a fost distrusă în aer. Ceea ce înseamnă că s-a făcut un test reușit. (...) Lovitura a fost de o acuratețe incredibilă. Au fost răniți câțiva civili. Vă dați seama, la 118 rachete lansate să ai trei răniți? Probabil unul și-a scrântit piciorul puțin. A fost o operațiune care demonstrează nivelul tehnologic. Din păcate, printre altele, Siria este și un poligon de testare a celor mai moderne arme pe care NATO și Federația Rusă le au în momentul de față, iar Rusia a pierdut pentru a –n-a oară această confruntare, în atacul cu rachete.”, a spus Traian Băsescu, citat de .

O alianţă formată din SUA, Marea Britanie şi Franţa a lansat, sâmbătă dimineaţă (ora 4.00 în România), un atac cu rachete de croazieră în Siria, cu scopul declarat de a sancţiona regimul Bashar al-Assad pentru atacul chimic comis la periferia oraşului Damasc.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
14 Apr 2018

CINE NEMTALAI LEA DAT GAZE TOXICE ?
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.