◀ EVENIMENT

Ambasada SUA, REACȚIE dură după ancheta împotriva Laurei Kovesi

E.Ş. | 2019-02-14 18:18
Ambasada SUA, REACȚIE dură după ancheta împotriva Laurei Kovesi

Ambasada SUA reacţionează în cazul scandalului legat de ancheta pornită împotriva Laurei Codruţa Kovesi.

„Avem încredere în experienţa profesională a Laurei Codruţa Kovesi în România şi susţinem eforturile ei de a căuta oportunităţi profesionale în comunitatea internaţională. Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes”, arată Ambasada SUA legat de dosarul deschis fostei șefe DNA.

Fosta şefă DNA este citată mâine la Secţia pentru magistraţi, în calitate de suspect. Fix cu o săptămână înainte de a fi audiată la Bruxelles, pentru ocuparea postului de procuror-şef al
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Feb 2019

Toate ambasadele au luat la cunostinta despre imixtiunea mafiei psd-alde in justitie si despre incercarea de blocare a unui ROMAN SA ACCEADA LA FUNCTIA DE PROCUROR GENERAL AL U.E. ADUNATURA DE HOTI SI TÂLHARI CARE A JECMANIT ROMANIA (PSD-ALDE ) VA RASPUNDE PENTRU ACESTE GOLANII , DENIGRIND ZILNIC ROMANIA SI INSTITUTIILE EUROPENE. PROCURORUL GENERAL POATE DECLANSA PROCEDURA DE SCOATERE IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD CONF. LEGII PARTIDELOR POLITICE ART.46. (b, c, d)
ANONIM
14 Feb 2019

Vai ce dur a reactionat ambasada Sua vai vai!
ANONIM
14 Feb 2019

Asta se cheama nazi cu ochelari de calCum ati reactionat voi nazi cu minciuni de tot soiul la Bruxel in privinta Romaniei ?Scarbe drogate ,ati uitat ?Kodrutza va raspunde pentru teatrul facut cu justitia Ce credeti ca daca sunteti nazi nu puteti face puscarie!Ce crede duamna wernera ca nu este ac de minciunile sale Bine i sade ,coscogea tantea sa spuna minciuni Rusine tante wernera si muie multa Sictir tantea wernera mincinoasa!
@ ANONIM
14 Feb 2019

Lui Codrutza o sa-i lingi putza.he , he , he....!!!!!
MR.DEAN
14 Feb 2019

O SA VEDETI VOI CE MUIE O SA VA TRAGA CODRUTA DE O SA BELITI ........OCHII CAT CEPELE.HAI CĂ VA PUP.
ANONIM
15 Feb 2019

Ne pupi in p..a.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.