◀ EVENIMENT

ALERTĂ. Declarații incendiare făcute de KOVESI la ieșirea de la Parchetul General. Ce spune despre Sebastian GHIȚĂ

Z.P. | 2019-02-15 14:06
 ALERTĂ. Declarații incendiare făcute de KOVESI la ieșirea de la Parchetul General. Ce spune despre Sebastian GHIȚĂ

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a sosit vineri la sediul Parchetului General pentru a fi audiată la Secţia privind infracţiunile în justiţie în urma plângerii depuse de Sebastian Ghiţă.

La ieşirea de la audieri, Kovesi a declarat că i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi că a depus două cereri de recuzare. Ea a precizat că cererile de recuzare îi vizează pe procurorul de caz şi pe procurorul şef de secţie. Ea a negat că ar fi discutat cu Sebstian Ghiţă, informează News.ro.

La sosirea la Parchetul Geenral, Kovesi declarase că este răcită şi nu poate vorbi, dar că va da declaraţii la ieşirea de la audieri. Ea a fost întâmpinată de un grup de susţinători care scandau: "Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta!" şi "PSD, ciuma roşie!".

Înaintea lui Kovesi, a fost audiat în acelaşi dosar, ca martor, fosul premier Victor Ponta, un apropiat al lui Sebastian Ghiţă. Ponta a stat două ore şi jumătate în sediul Parchetului General.

Ghiţă a anunţat în 9 decembrie că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fosta şefă a DNA a fost reclamată de Ghiţă la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor. Sebastian Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea fostului director al FNI Nicolae Popa.

Joi seară, Sebastian Ghiţă a confirmat că a fost audiat în cazul plângerii depuse împotriva fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi şi că a prezentat procurorilor toate probele pe care le deţine, inclusiv fotografia făcută acesteia la el în cramă. El precizat că va face publice fotografiile şi înregistrările video în care apare Kovesi după ce ancheta în acest caz se va finaliza. De asemenea, a spus că a indicat procurorilor 10 martori în sprijinul acuzaţiilor sale şi că le-a prezentat acestora şi nişte e-mailuri.

Kovesi a acuzat faptul că citarea sa vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HE, HE, HE........!!!!
15 Feb 2019

Felicitari d-na Kovesi pentru modul cum i-ati dat la kkat pe ciumatii rosii care au infiintzat acea sectie de '' anchetare a magistratilor'' dupa modelul stramosilor lor din anii ' 50. Acea sectie este ILEGALA SI NU CORESPUNDE CERINTELOR COMISIEI DE LA VENETIA , GRECO SI RAPORTULUI MCV CARE TREBUIESC APLICATE OBLIGATORIU DE CATRE ROMANIA CONF H.2 A CCR DIN 2012 SEMNATA CHIAR DE TUDOREL SLUGA MAFIEI PSD. IN REST MUIE CIUMEI ROSII SI ANALFABETILOR EI.
ANONIM
15 Feb 2019

Citarea ta este exact asa cum faceai si tu cu altii care nici nu erau vinovati( multi dintre ei)tu citai intai copii victimilor la telefon Esti o jigodie stearpa care habar nu ai ce inseamna sa ti bati joc de niste copii Esti o fiinta abjecta si speram sa infunzi puscaria multi ,multi ani
@HE HE HE !!!!!!!!!!!!
15 Feb 2019

CUM ESTI TU DE INTELIGENT, ASA-I SI KOVESI VAI DE CAPUL VOSTRU DE PARLITI PERVERSI DNAul ce a fost? asta institutie bolsevica marca NIKOLSKI( DAR SIGUR NU STII CINE A FOST Nikolski ) ACESTIA CA TINE SUNTETI DEJA DEPENDENTI DE MUIE SI NU MAI STITI ALTCEVA VI S-A NETEZIT CREIERUL DE LA ATATA IMBECILITATE
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.